Párkapcsolat
szivecske, 2014 máj 24 szo, 09:33

Él valaki olyan kapcsolatban ahol ő a felébredett és a párja hallani sem akar az ő kis apró tudatosság élményeiről? Nehéz hogy nem beszélhetek a párommal az életemet gyökeresen megváltoztató dolgokról mert dilisnek néz és bosszantja is hogy így gondolkodom. Viszont én már nem tudok máshogy élni. Egész életemben ezt kerestem. Most, hogy megtaláltam bolondnak néznek. Ami nem is izgatna ha nem a páromról volna szó, akivel hamarosan összeköltözöm. Van hasonló tapasztalata valakinek?

Re: Párkapcsolat
Teri, 2014 máj 24 szo, 10:50

Minden a legnagyobb rendben van.

De ez így csak egy mondat. Talán tudod hasznosítani.

Re: Párkapcsolat
szivecske, 2014 máj 25 v, 10:48

Köszönöm!

Re: Párkapcsolat
Teri, 2014 máj 25 v, 12:20Re: Párkapcsolat
hajni19840203, 2014 máj 26 h, 03:45

Kedves Szivecske, férjem 4 évig próbálkozott rendszeresen felzaklatni, vagy valahogyan "belém kötni" amiatt, hogy Tolle tanítását hallgattam. Az elején még engem is zavart ahogyan most téged, ám az utóbbi időben kezdtek nagyon viccessé válni a próbálkozásai ...sokat mosolyogtam és nevettem rajta El sem tudtam volna képzelni hogy valaha is megtörténik az, hogy Ő kér rá hogy hallgassuk. Ám megtörtént Együtt hallgattuk a Megszólal a Csend-et!! Nagyon mélyen megváltozott benne valami, annyit mondott csak, hogy "tiszta hülye voltam, nem is értettem minek állok ellen" azóta teljesen más minden
Ha szeretnél beszélni erről írj nyugodtan üzenetet, minden jót

Re: Párkapcsolat
szivecske, 2014 máj 28 sze, 02:02

Kedves Hajni! Köszönöm a válaszod. Ezek szerint van remény!;) Az én párom hallani sem akar ilyen dolgokról, hogy megvilágosodás, egó, jelenlét...:nem: Ő eléggé egoista és harcosként reagál minden felé lenyugtató próbálkozásomra. Ha például panaszkodik, nekem meg kell őt hallgatnom. Az odáig rendben is van, de értsek is egyet vele a panaszkodásában. Már nem szeretek panaszkodni és ezt nem nagyon tolerálja. Szeretem őt nagyon:juhe:. Most ott tartok, hogy figyelem őt és próbálom jobb útra terelni. Sok hibát vettem észre benne ami bennem is megvan. Mert ha valakiben hibát találunk akkor csupán tükröt tartanak elénk.:integet:"vigyor"