Zsuzska írogatásai saját célra
Zsuzska, 2014 márc 27 cs, 08:34

Nem tudom, hol kezdjem el..... Kicsit nehéz ma, de csak a magány miatt, ami remélem holnapra elmúlik mintha nem is lett volna. Lehet, sok mindenben hibáztam, de ez a dolog mindig két emberen múlik, én magamban bármit teszek nem segít a dolgon. De menni fog tudom, csak idő kell, és az hogy el tudjam hinni azt, hogy a társamat az Élettől is megkapom, ha úgy rendeltetik és ott a lehetőség és az idő is. Nagyon zavar az orrom alatt lévő füstölő füstje, tehát arrébb teszem egy kicsit a füstölőtartót.....Ma nagyon egyedül vagyok, de persze csak a magánéletben. Egy ölelés is elég lenne persze egy férfitól.... De ez nincsen most, tudomásul kell vennem, punk- tum. Ez van. Ma ennyi elég is lesz..... Mert még Tole videót szeretnék nézni itt ha belefér az időbe. Csend a világ közepén ez a címe.... Hát legyen CSEND. A CSEND A LEGJOBB TANÍTÓMESTER. Én engedelmeskedem a tanítómesternek, és tapasztalok, mert van mit tapasztalnom.:imád:

Re: Zsuzska írogatásai saját célra
Teri, 2014 máj 02 p, 07:14

lőttek a szerelmes verseknek
lőttek a romantikának
szia Zsuzska, találtam ezt a Bhagavan linket, és rögtön rád gondoltam

- LINK -

Re: Zsuzska írogatásai saját célra
Teri, 2014 máj 10 szo, 09:02

Szia Zsuzska, megint találtam valami hasznosat:

50. Erős vágy lélektársunk vagy iker lángunk megtalálásra: mint eddig bármikor, mindennél jobban vágyunk egy olyan kapcsolatra, mely megfelel annak aki vagyunk.

Tanács: Az igazság az, hogy azzá a személlyé kell válnunk, akit magunkhoz kívánunk vonzani. Magunkat és azt a helyet kell szeretnünk ahol vagyunk, mielőtt magunkhoz tudnánk vonzani a "tökéletes" partnert. A munka otthon kezdődik. Azt hiszem a következőképpen történik: őrizzétek a szivetekben a vágyakozást erre a személyre, azonban ragaszkodás/kötöttség nélkül. Számitsatok arra, hogy egy napon találkozni fogtok valakivel aki jobban megfelel számotokra, azonban semmilyen elvárásaitok ne legyenek e személyt illetően, sem azzal kapcsolatosan, hogy mikor fog ez megtörténni. Koncentráljatok arra, hogy rendet rakjatok az életetekben és azzá a személlyé váljatok akivé lenni akartok. Most legyetek boldogok. Örüljetek az életnek. Ezután, majd meglátjátok...
forrás: - LINK -

Hát ez a tanács elég advaita: addig csavarom, amíg ez lesz belőle: "Én vagyok az akit akarok. "

BYRON KATIE VIDEÓK (rengeteg): - LINK -


TEREMTŐ TÁRS: - LINK -