Hír: Weboldal Védelem a támadások ellen
(Kategória: Egyéb)
Küldte: timeless
2013 október 18 péntek - 18:22:11

Ha nem jelenik meg az Új Föld weboldal akkor ez a magyarázat rá:

"Minden nap veszélynek van kitéve a weboldala. Főleg, ha az egy nyílt forráskódú CMS rendszer.

Rosszindulatú hekkerek által gyártott rengeteg automata program látogatja meg a weboldalát és keresik azon a biztonsági réseket. Majd azokat kihasználva akár egy Bank belépő oldalát másolhatják le, akár a weboldal tartalmát módosíthatják, de nagy számú kéretlen levél kiküldését is kezdeményezhetik.

A tárhelyszolgáltató által újonnan megvalósított weboldal védelmi eljárás nagy mértékben csökkenti a támadások számát.

A weboldal látogatóit az IP címeik alapján szűri az eljárás. Az ismert támadókat így ki tudjuk választani a többiek közül és átirányítjuk őket egy semleges oldalra. Így nem tudják letölteni a védett weboldal tartalmát és nem veszélyeztetik annak biztonságát.
Előfordulhat, hogy az otthoni internetezésre éppen felhasznált dinamikus IP címe egy fertőzött tartományba tartozik. Ez nem azt jelenti, hogy Ön egy hekker. Hanem az Ön jelenlegi IP címével hekker tevékenységet folytattak a múltban. Ilyenkor előfordulhat, hogy nem fogja tudni megtekinteni a kívánt weboldalt. Ennek az esélye viszont minimális, de némi kockázattal mindenképpen számolnia kell."

Tehát egy másik IP címmel legközelebb gond nélkül meglehet jeleníteni a tartalmat.Ezen hír származási helye: ÚJ FÖLD - Eckhart Tolle Tanításai
( http://uj-fold.hu/www/news.php?extend.72 )