Hír: Oprah Winfrey interjúja
(Kategória: Egyéb)
Küldte: timeless
2011 július 05 kedd - 21:43:49

A híres Oprah Winfrey - akinek többek közt a New Earth előadássorozatot is köszönhetjük - készített egy nagyszerű interjút Eckhart Tolle-val amit 'interjúk-cikkek' menübe és a letöltések közt is megtaláltok.


Részlet belőle:"Oprah: Hogyan tudnánk nem hagyni magunkat, az egó által dominálni? Tudom, hogy ez egy hosszú folyamat, de mit kezdhetnénk ma ezzel?

Eckhart: Az egó nem tud fennmaradni a csendben, így invitáld meg a csendet az életedbe. Ez nem azt jelenti, hogy a csend az olyas valami, amit kívülről szerzel meg; ez arra való ráébredés, hogy a gondolat áramlat alatt, már mindenkinek meg van a csend.

Oprah: Így nem kell Hawaii-ra menned, s lecsücsülni egy hegytetőre.

Eckhart: Nem, és neked se kell tenned semmit, hogy megteremtsd ezt, mivel már ez ott van. Nézz nagyon mélyen önmagadba, s lásd az „Én”-séged érzetét – önmagad érzését. Ez az „Én” van összeköttetésben a csenddel. Te, lényegében, sohase vagy több önmagadnál, mikor csendes vagy. Meginvitálhatod a csendet az életedbe azáltal, hogy naponta többször, néhány tudatos lélegzetet veszel. Csak figyeld meg, ahogy a lélegzeted be és kiáramlik."Ezen hír származási helye: ÚJ FÖLD - Eckhart Tolle Tanításai
( http://uj-fold.hu/www/news.php?extend.56 )