Névnapok
Ma 2020. 8. 13, csütörtök, Ipoly napja van.
Holnap Marcell napja lesz.
Mai gyakorlat

Az alábbi jelenlét gyakorlat segítségedre lehet abban, hogy egyre tudatosabbá válj.:


Bár a testtel való azonosulás az ego egyik legalapvetőbb formája, a jó hír, hogy ...

Folytatás
Utolsó fórum hozzászólások
Válasz: Teri blogja
mi van a tudatra ébredés után? https://www.youtube
Írta: Teri
jún 12 : 20:48

Válasz: Teri blogja
https://www.youtube.com/watch? v=iTWie6-5_ps
Írta: Teri
jún 12 : 20:21

Válasz: Teri blogja
köszönöm... még, még, még!!!!!!!
Írta: Teri
febr 21 : 12:08

Válasz: Egy kis művészet...
Második verzió: „A minden ágán táncol szívem”
Írta: Berill
jan 22 : 21:33

Válasz: Egy kis művészet...
Jó ez a csend! Ha nem lenne zaj, akkor fel sem tűn
Írta: Berill
jan 10 : 14:17

Válasz: Teri blogja
https://www.youtube.com/watch? v=k3pnJA2jyr4
Írta: Roby_T
jan 07 : 12:09

Válasz: Egy kis művészet...
Lélek-JELen-Léthttps://drive.google.com/open?id=1r
Írta: Berill
máj 13 : 08:39

Válasz: Teri blogja
ha lenne, remélem felrakod ide :)
Írta: Teri
ápr 16 : 00:35

Válasz: Teri blogja
Köszi! Ez a srác tényleg "ott" van. :)https://www.
Írta: Roby_T
ápr 15 : 09:14

Válasz: Teri blogja
Milyen félelem van benned ? Talán attól félsz, hog
Írta: Teri
márc 31 : 00:57

Tolle Audio Player:


 
Nap vicce
A nap vicce
A geped adatai
IP
Fórumok
ÚJ FÖLD - Eckhart Tolle Tanításai :: Fórumok :: Kötetlen beszélgetések
<< Előző téma | Következő téma >>   

Betegségek lelki háttere

Oldal:   <<        >>  
Szerző Üzenet
Shaw
2011 máj 02 h, 04:56

Regisztrált tag #619
Regisztrált: 2011 márc 03 cs, 02:56
Lakóhely: Nyíregyháza
Üzenetek: 519
Stefi írta ...

Shaw írta ...

Szerintem a túlvilági entitások általi megszállás elsősorben az egot hozhatja tűzbe, mert az egy bizonyítéka lehet a halál utánni túlélésnek.


Kedves Shaw,

Köszönöm a hozzászólásodat.
Szerintem embere válogatja, hogy ki örül annak, hogy az éter teste tovább él. Osho szerint nem képzelhetjük, hogy tudatunknál leszünk halálunk után, ha most sem vagyunk tudatosak. Ha pedig nem vagyunk tudatunknál, akkor számít egyáltalán valamit a jelen és az éteri élet?
Szerinted jó gyakorlat a tudatunk megőrzéséhez a tudatos álom gyakorlása?
Vannak emberek, leginkább gyerekek akik beszámolnak előző életükről. Szerintem az ilyen esetekben nem reinkarnációról van szó, hanem inkább megszállásról és ez a jelenség az alapja a lélekvándorlás elméletének.
Lehetséges ez?
Az energia elszívásról szeretném kérni a véleményedet.
Lehetséges, hogy vannak emberek (élők) akik képesek elszívni mások energiáját?

Köszönöm a válaszod.

Üdv. StefiKedves Stefi!

Az előző hozzászólásomban az egos elméről beszéltem, az ego tudata marad még fent egy ideig a túlvilágon (úgy, mint ahogy most van).

Osho szerintem a felébredt tudatról beszél, így ebben az értelemben (és Tolle szerint is) jelenleg is alvó állapotban vagyunk és ez az alvás, szendergés folytatódhat még egy ideig a túlvilágon is.

A tudatos álmodás ezt az egos tudatot erősíti fel, ami ennek a technikának köszönhetően még erősebbé válva még nehezebben oszlik majd fel a halál után. Tehát szerintem azt erősíti meg, amiből fel akarunk ébredni, az alvó állapotot, az egos elmét.


Lehetséges, hogy vannak emberek (élők) akik képesek elszívni mások energiáját?
kérdezted.

Vannak nagyon dependens, függő emberek, akik másoktól irányítást, vezetést várnak el. Azok, akiknek nincsenek vezetői kvalitásai (vagy öröklötten kevés energiával születik) , azok lehet, hogy ezt tehernek, kimerítő kapcsolatnak érzik. szerintem ilyen viszonylatban létezik ez élő embereknél.

Üdv: Shaw[ Módosítva 2011 máj 02 h, 04:57 ]

"Megtartani a jelen pillanatot a maga teljességében, anélkül hogy bármi többet várnék el tőle"

"Fedezd fel, mi az, amire minden más rávetül, és akkor a tiszta JELENLÉT-ként fogsz megmaradni"

- LINK -

- LINK -
Vissza az elejére
Shaw
2011 máj 02 h, 05:14

Regisztrált tag #619
Regisztrált: 2011 márc 03 cs, 02:56
Lakóhely: Nyíregyháza
Üzenetek: 519
Nati írta ...

Sziasztok!

Érdekes, mert én is megkérdeztem attól a megvilgosodottól, akiről irtam a másik fórumon, hogy van e reinkarnáció. Azt felelte hogy nincs, ezt a kelet találta ki az ego nyugtatására, hogy van élet a halál után is. Ő azt mondta ki reinkarnálódna? Halálod után azzá válsz ami vagy, beleolvadsz az egy Tudatba. Akkor ki az aki inkarnálódna??? Ez tényleg nagy kérdés engem is jól összezavart. Mivel azt hittem van reinkarnáció, valahogy igy tűnik értelmesnek az egész élet, a tanulási folyamatok, karma, stb....

Persze nem szó szerint idéztem őt, de valahogy igy mondta el.
Bár lehet ő a végső igazságról szólt. Onnan nézve talán nincs is....ki tudja? Kell e ezt tudnunk? Számit ez itt és most? Nem hiszem. Hagyjuk meg a misztériumot titoknak.

Ne haragudj Shaw, de hogy haldokolhat valaki 100 évig??? Mikor idő csak a földön létezik. A halál után nem lehet idő...

Szerintem ez meredek kijelentés és megtévesztő. Nem hinném, hogy bárki hiteles magyarázattal szolgálhat, hogy mi történik a halál után. Ezt mindenkinek magának kell megtapasztalnia. Ez a NAGY REJTÉLY!


Kedves Nati!

Amiket írtam azok nem személyes tapasztalataim, hanem eddigi keresésem során felszedett morzsák!

Több spirituális nézet szerint sem létezik reinkarnáció! Az egós tudat szép lassan elhalványul a túlvilágon, végül teljesen kialszik. Ez azonban nem fogható fel haldoklási folyamatnak, mert eleinte igen élénk és tevékeny lehet, vámpirizmusának köszönhetően ezt az állapotot sokáig fent tudja tartani(persze ott nem beszélhetünk földi értelemben vett időről) . Végül azonban teljesen feloszlik, meghal, semmi sem marad belőle.

Az egós elme azonban az emberi rendszernek csak egy kis része, az ego feloszlása után ott marad az alvó tudatmag és az ún. aurikus lény, amely a kis egók (akik eddig éltek a mikrokozmoszban) karma tapasztalatinak a tárháza. Ez egy személytelen rész, nem rendelkezik egos tudattal.
A mikrokozmosz tapasztalatait tárolja.

Ezért modják azt, hogy a felébredés ösvényén egyetlen másodperc sem veszhet kárba, mert minden ilyen irányba tett tapasztalat egyre éberebbé teszi az alvó tudatmagot.
Szerintem ezért van az, hogy egyeseket meg tudnak érinteni Tolle szavai és a jelenléte, mások viszont teljesen közömbösek vele kapcsolatban.

Számit ez itt és most? Nem hiszem. Hagyjuk meg a misztériumot titoknak.-írtad.

Szerintem a legnagyobb misztérium titok az, hogy ez az alvó tudatmag csak akkor ébredhet önmagára, ha az ember még a fizikai sikon létezik. A túlvilágon nincs erre esély, mert ott nem teljes a személyiségszerkezet.

Ezért kell Most mindent megtenni, hogy életünkbe hozzuk a Jelenlétet!

Üdv: Shaw.

"Megtartani a jelen pillanatot a maga teljességében, anélkül hogy bármi többet várnék el tőle"

"Fedezd fel, mi az, amire minden más rávetül, és akkor a tiszta JELENLÉT-ként fogsz megmaradni"

- LINK -

- LINK -
Vissza az elejére
Stefi
2011 máj 03 k, 10:00
VendégSri Nisargadatta Mahárádzs - LINK -
véleménye a reinkarnációról:

"Egy látszólag független fantom-én jön létre, amely önálló egzisztenciával rendelkezőnek tűnik. Ez a fantom nem csak születettnek, élőnek, szenvedőnek és meghalónak látszik, hanem szabad döntéssel és cselekvéssel rendelkezőnek, és emiatt a kauzalitás, és a Karma folyamatába bevontnak is. Amint az ál-entitással való téves identifikáció kialakul, az akaratinak képzelt cselekvések eredményeként elkezd erősödni benne a tapasztalatokkal rendelkezés koncepció – más szóval, a Karma, a kötelék és az újjászületés alanyának képzeli magát; és azután, végső fokon, szenvedése alóli enyhülést keres, ami egy elképzelt ’megszabadulás’ kereséseként jelenik meg. De ez az árnyék-jelenség soha nem létezett szubsztancia-magánvalójától függetlenül; soha nem volt cselekvő, szenvedő és szabadságot kereső független entitás.
Olyan ez, mint a nyugodt óceán felszínén a spontán keletkező szélben keletkező kis hullámok játéka… a hullámocskák azt gondolhatják, hogy a víztől elkülönülve léteznek, azt képzelhetik, hogy független akciókat hajtanak végre, és hogy tapasztalják ezeknek az akcióknak az elképzelt következményeit, és hogy periodikusan eltűnnek, és ismét újjászületnek, mint hullámocskák, a múlt cselekedeteitől függő specifikus formákat felvéve. Végül lehet, hogy szenvedéseikből kilépjenek, az összeolvadás után sóvárognak, és a vízzel való ismételt eggyé válás után, és a víztől való elképzelt különlétünktől való megszabadulás után… de mindez csak ostoba tévedés. Amikor meglátja az igazság fényét, az ember azonnal felismeri, hogy az újjászületés egész koncepciója teljes képtelenség; csak az elme zavaros képzelődésének az eredménye, egy olyan keresésé, amely egy téves fogalom megmagyarázásához egy másik téves fogalmat indítványoz."

Érdekelne mi a véleménye Tollénak az újraszületésről.
Ha valaki tudja, legyen szíves közölni.

Szép napot
Vissza az elejére
Stefi
2011 máj 03 k, 10:09
Vendég
Shaw írta ...


Ezért kell Most mindent megtenni, hogy életünkbe hozzuk a Jelenlétet!

Üdv: Shaw.Kedves Shaw,

Teljes mértékben egyetértek veled.
Szeretném tudni, hogy mit tehetek azért, hogy nagyobb jelenlétben élhessek.
Más szóval: Mit tehetek azért, hogy tudatosabb legyek?

Köszönöm a válaszod.

De szívesen venném a többiek véleményét is.


Vissza az elejére
Stefi
2011 máj 03 k, 01:01
VendégOsho: A keresés című könyv, 14.o.

"A halálba való elmélyedés is keresés. Már magától a fogantatás pillanatától egészen a legvégsőkig az ember nem más, mint az igazság utáni kutatás. És ha nem kutatod az igazságot, akkor nem vagy ember. Akkor eltévedtél. Akkor legfeljebb a külsőd emberi, de belül nem emberi lény vagy. Az emberi mivoltod csak a külsődben van jelen, nem a szívedben. Ne hagyd magad megtéveszteni a külső által. Az, hogy a tükörbe nézel és embert látsz, nem bizonyít semmit. Ha a keresésed nem éri el azt az intenzitást, amikor az összes energiád ebben összpontosul s te magad válsz a kereséssé, akkor nem is vagy ember.
Ez a különbség állatok és ember között. Az állat csak él, de nem keres. Egyszerűen csak él, és nem keres. Egyetlen állat sem tette még fel a kérdést: Mi az igazság? Mi az élet? Mi az élet értelme? Miért vagyunk mi itt? Honnan jövünk? Mi lesz a sorsunk? Egyetlen fa, egyetlen madár, egyetlen állat, még a nagy Föld sem tette fel ezeket a kérdéseket. A mérhetetlen tágas ég sem érdeklődött ezek után...
Ez az ember fénye."Innentől nem tudom, hogy ki vagyok és kik között élek.
Vissza az elejére
Shaw
2011 máj 04 sze, 09:28

Regisztrált tag #619
Regisztrált: 2011 márc 03 cs, 02:56
Lakóhely: Nyíregyháza
Üzenetek: 519
Stefi írta ...

Shaw írta ...


Ezért kell Most mindent megtenni, hogy életünkbe hozzuk a Jelenlétet!

Üdv: Shaw.Kedves Shaw,

Teljes mértékben egyetértek veled.
Szeretném tudni, hogy mit tehetek azért, hogy nagyobb jelenlétben élhessek.
Más szóval: Mit tehetek azért, hogy tudatosabb legyek?

Köszönöm a válaszod.

De szívesen venném a többiek véleményét is.

Kedves Stefi!

Nem hiszem, hogy ezt tőlem kellene megkérdezned!
Én csak annyit tudok tenni, hogy leírom, hogy én mit teszek, hogy a Jelenlétben éljek.

Megpróbálom a Tolle által közvetített egyetemes tant behozni a hétköznapjaimba.

Az én számomra a Mostban maradáshoz a legjárhatóbb kapunak a belső test tudatosság bizonyult. Ez segít Jelen lenni és lehetőleg ott is maradni.

Egy másik kapu (erre Castaneda mutatott rá) annak az állandó tudatban tartása, hogy nincs időm az elme játékaira. Castaneda szerint a halál a legjobb barátunk, mert rámutat arra, hogy csak a harcos létnek van igazán értelme. Ez számomra azt jelenti, hogy állandóan ébernek kell lenni a Mostban és nem kell komolyan venni az elme fecsegését (Castaneda számára ez a harcos lét egy belső összeszedettséget jelent, a harc pedig az elme elterelő manővereivel szembeni tudatos fellépésre utal). Ez persze azt jelenti, hogy az egos elmét és annak a gondolatait nem veszem túl komolyan.

Harmadik kapu, hogy az elme által teremtett világot sem kell komolyan venni, a világ ( és a világ által befolyásolt emberek) elvárásaival szemben a fentiekben leírtakat állítom előtérbe.

Persze mindenkinek meg vannak a saját kapui, csak szorgalmasan keresni kell őket.
Erre persze jó módszer, ha olvasod Tolle könyveit és nem hagyod, hogy az elméd olyan mellékvágányok tereljen, amely csak időpocsékolás, mível te sem vagy halhatatlan.

Üdv: Shaw

[ Módosítva 2011 máj 04 sze, 09:36 ]

"Megtartani a jelen pillanatot a maga teljességében, anélkül hogy bármi többet várnék el tőle"

"Fedezd fel, mi az, amire minden más rávetül, és akkor a tiszta JELENLÉT-ként fogsz megmaradni"

- LINK -

- LINK -
Vissza az elejére
Stefi
2011 máj 04 sze, 09:44
Vendég
Shaw írta ...

Stefi írta ...

Shaw írta ...


Ezért kell Most mindent megtenni, hogy életünkbe hozzuk a Jelenlétet!

Üdv: Shaw.Kedves Shaw,

Teljes mértékben egyetértek veled.
Szeretném tudni, hogy mit tehetek azért, hogy nagyobb jelenlétben élhessek.
Más szóval: Mit tehetek azért, hogy tudatosabb legyek?

Köszönöm a válaszod.

De szívesen venném a többiek véleményét is.

Kedves Stefi!

Nem hiszem, hogy ezt tőlem kellene megkérdezned!
Én csak annyit tudok tenni, hogy leírom, hogy én mit teszek, hogy a Jelenlétben éljek.

Megpróbálom a Tolle által közvetített egyetemes tant behozni a hétköznapjaimba.

Az én számomra a Mostban maradáshoz a legjárhatóbb kapunak a belső test tudatosság bizonyult. Ez segít Jelen lenni és lehetőleg ott is maradni.

Egy másik kapu (erre Castaneda mutatott rá) annak az állandó tudatban tartása, hogy nincs időm az elme játékaira. Castaneda szerint a halál a legjobb barátunk, mert rámutat arra, hogy csak a harcos létnek van igazán értelme. Ez számomra azt jelenti, hogy állandóan ébernek kell lenni a Mostban és nem kell komolyan venni az elme fecsegését (Castaneda számára ez a harcos lét egy belső összeszedettséget jelent, a harc pedig az elme elterelő manővereivel szembeni tudatos fellépésre utal). Ez persze azt jelenti, hogy az egos elmét és annak a gondolatait nem veszem túl komolyan.

Harmadik kapu, hogy az elme által teremtett világot sem kell komolyan venni, a világ ( és a világ által befolyásolt emberek) elvárásaival szemben a fentiekben leírtakat állítom előtérbe.

Persze mindenkinek meg vannak a saját kapui, csak szorgalmasan keresni kell őket.
Erre persze jó módszer, ha olvasod Tolle könyveit és nem hagyod, hogy az elméd olyan mellékvágányok tereljen, amely csak időpocsékolás, mível te sem vagy halhatatlan.

Üdv: Shaw


Köszönöm Shaw
Vissza az elejére
Stefi
2011 máj 04 sze, 12:51
Vendég
Shaw írta ...


Persze mindenkinek meg vannak a saját kapui, csak szorgalmasan keresni kell őket.
Erre persze jó módszer, ha olvasod Tolle könyveit és nem hagyod, hogy az elméd olyan mellékvágányok tereljen, amely csak időpocsékolás, mível te sem vagy halhatatlan.

Üdv: Shaw


Kit sürget az idő, hogy elérje a tudatosságot, a jelenlétet még a halál előtt?
Csakis az egó aggódik emiatt.
A Tudat biztosan nem.

Örömteli napot
Vissza az elejére
Stefi
2011 máj 05 cs, 11:38
Vendég
Shaw írta ...Megpróbálom a Tolle által közvetített egyetemes tant behozni a hétköznapjaimba.

Az én számomra a Mostban maradáshoz a legjárhatóbb kapunak a belső test tudatosság bizonyult. Ez segít Jelen lenni és lehetőleg ott is maradni.
Kedves Shaw,

Próbálkoztam már több spir mester tanítását alkalmazni, a Mostban, a jelenben maradáshoz.
Van olyan tanítás, hogy próbáljuk a tudatunkat egy pontra szűkíteni, pl. képzeletbeli harmadik szemre, vagy az orrunk hegyére. Vagy akár az egész testünkre.
Ez a módszer valóban jó a gondolatok és az érzelmek megfékezésére, de szerintem a hátránya, hogy tudatbeszűkülést okoz. Az viszont megint csak egós állapot.
Krishnamurti és Nisargadatta soha nem ad ilyen tudatbeszűkítő módszert.

Szeretném kérni a véleményedet erről a problémáról.Üdv. Stefi
Vissza az elejére
Shaw
2011 máj 05 cs, 04:43

Regisztrált tag #619
Regisztrált: 2011 márc 03 cs, 02:56
Lakóhely: Nyíregyháza
Üzenetek: 519
Stefi írta ...

Shaw írta ...


Persze mindenkinek meg vannak a saját kapui, csak szorgalmasan keresni kell őket.
Erre persze jó módszer, ha olvasod Tolle könyveit és nem hagyod, hogy az elméd olyan mellékvágányok tereljen, amely csak időpocsékolás, mível te sem vagy halhatatlan.

Üdv: Shaw


Kit sürget az idő, hogy elérje a tudatosságot, a jelenlétet még a halál előtt?
Csakis az egó aggódik emiatt.
A Tudat biztosan nem.

Örömteli napot


Kedves Stefi!

Ez nem aggódás, csak az elme trükjeinek az átlátása, a pszichológiai idő megszűntetése.

Üdv: Shaw


"Megtartani a jelen pillanatot a maga teljességében, anélkül hogy bármi többet várnék el tőle"

"Fedezd fel, mi az, amire minden más rávetül, és akkor a tiszta JELENLÉT-ként fogsz megmaradni"

- LINK -

- LINK -
Vissza az elejére
Oldal:   <<        >>  

Moderátorok: timeless, xxx

Ugrás:     Vissza az elejére

Powered by e107 Forum System
[Welcome]

Felhasználó:

Jelszó:


Jegyezd meg!


Közösségi Megosztás
Idézetek Tolle-tól

-oOo-
Minden bőség alapja: méltányolni az életedben már meglévő jót.
-oOo-

Még több idézet


Szavazás

Milyen gyakran alkalmazod Tolle jelenlét gyakorlatait?

Nem szoktam gyakorolni

Minden nap rendszeresen

Egy-két naponta

Egyszer-kétszer hetente

Havonta eszembe szokott jutni párszor

Néha egy-két hónap is eltellik nélküle

A szavazás korlátozva csak tagoknak

szavazat: 114
Korábbi szavazások
Chatbox
Teri
jún 12 : 20:29

Teri
máj 16 : 23:16

Teri
ápr 04 : 20:07

NN
jan 07 : 12:46

NN
aug 17 : 13:39
Ez tényleg jó volt, köszi!
- LINK -

Teri
aug 15 : 16:17

Teri
aug 13 : 18:18
Seth megszólal (hangoskönyv, ÚJ) - LINK -

Teri
aug 13 : 17:41
Ramana Maharshi film, magyar felirattal (ÚJ) - LINK -

Teri
aug 13 : 17:27

Teri
jan 24 : 11:53

Teri
jan 24 : 11:48

Teri
jan 24 : 11:47

Zsolesz
dec 23 : 04:15
Egy kihalt fórum is lehetőség, hogy a spirituális egó újabb siker-művét reklámozhassa.
A spiri bölcselkedés is jobban megy, ha közben dől a lóvé!

Shaw
dec 21 : 10:51
Tíz tipp, hogy hogyan segíthetjük elő azt, hogy gyermekeink egyénisége spirituálisan kivirágozzon
- LINK -

Shaw
nov 23 : 16:47
Az ölelés, mint spirituális kapu

- LINK -

Roby_T
nov 22 : 11:24
Az óceán látható,
a felhő látható.
A kettő közötti átmenet átalakítóereje vagyok én.
...csak néha megpihenek változó óceánként, felhőként.

Shaw
nov 20 : 17:14
A szellemi születés elmarad?
- LINK -

Teri
okt 02 : 22:56
(magyar felirat alul beállítható )
az "én" illúziója
- LINK -

Bigcsok
szept 20 : 17:31
?

Teri
júl 25 : 23:31
Gergőnek:
- LINK -

Teri
júl 23 : 14:48

Ibolyka
máj 15 : 09:40
Kedves Teri!

Köszönöm. Beszélgetni szeretnék néha, de akkor ezt nem is teszem. Köszönöm. Csodás
utat.

Teri
máj 14 : 13:27
Ibolyka, már senki sincs itt, FB-ra (meg nemtudomhova) átmentek, ott van Tolle oldal, ott kérdethetsz, innen viszont letölthetsz ezt azt

Teri
máj 14 : 13:23

Ibolyka
máj 12 : 14:18
Sziasztok! Csodás délutánt mindenkinek!
Én most ismerkedem.Ti itt aktív életet éltek?


Olvasmányok
Mi a spirituális föleszmélés?
- LINK -

Az ego
- LINK -

A belső test
- LINK -

A boldogság titka
- LINK -

A halhatatlanság kétségbevonhatatlan bizonyítéka
- LINK -

Megvilágosodás? Mi az?
- LINK -

A Csend
- LINK -

Fölébredés
- LINK -

A Tudat
- LINK -

Frekvenciatartók
- LINK -

Nem kulcsfontosságú a gondolkodás
- LINK -

A csend és a belső csend
- LINK -

A fájdalomtest föloldása
- LINK -

Vess véget az idő káprázatának
- LINK -

Mit tegyünk a fájdalomtesttel?
- LINK -

A fölébredt cselekvés három módja
- LINK -

A fölébredt cselekvés három módja - Elfogadás
- LINK -

A fölébredt cselekvés három módja - Élvezet
- LINK -

A fölébredt cselekvés három módja - Lelkesedés
- LINK -

Mi a különbség közted és a spirituális mester között?
- LINK -

Egy-két lényeges dolog Eckharttól.
- LINK -

Ő használ téged! Ez a betegség!
- LINK -

Amíg az elmével azonosulsz addig a fájadalom elkerülhetetlen.
- LINK -

A múlt fájdalma: a fájdalomtest föloldása.
- LINK -

Hozzáférni a Most erejéhez.
- LINK -
Holdtlte
CURRENT MOON
Jósgömb

Kérlek írd meg a kérdésed amire választ szeretnél kapni!TolleTube Kicsiben
Copyright © 2009-2014 - Minden jog fenntartva uj-fold.hu