|
Ma 2021. 4. 13, kedd, Ida napja van. Holnap Tibor napja lesz. |
 |
 |
Az alábbi jelenlét gyakorlat segítségedre lehet abban, hogy egyre tudatosabbá válj.:Bár a testtel való azonosulás az ego egyik legalapvetőbb formája, a jó hír, hogy ... Folytatás |
 |
 |
Utolsó fórum hozzászólások |
 |
 |
 |
|
 |
Párkapcsolat
|
|
szivecske | 2014 máj 24 szo, 09:33 | |
|
Regisztrált tag #1770Regisztrált: 2014 máj 24 szo, 08:22 Üzenetek: 4 | Él valaki olyan kapcsolatban ahol ő a felébredett és a párja hallani sem akar az ő kis apró tudatosság élményeiről? Nehéz hogy nem beszélhetek a párommal az életemet gyökeresen megváltoztató dolgokról mert dilisnek néz és bosszantja is hogy így gondolkodom. Viszont én már nem tudok máshogy élni. Egész életemben ezt kerestem. Most, hogy megtaláltam bolondnak néznek. Ami nem is izgatna ha nem a páromról volna szó, akivel hamarosan összeköltözöm. Van hasonló tapasztalata valakinek?
Jelenleg felébredés félében vagyok és még sokat kell gyakorolnom... | Vissza az elejére | |
Teri | 2014 máj 24 szo, 10:50 | |
| Regisztrált tag #1555 Regisztrált: 2013 szept 05 cs, 10:26 Lakóhely: Pécs Üzenetek: 1376
| Minden a legnagyobb rendben van.
De ez így csak egy mondat. Talán tudod hasznosítani.
[ Módosítva 2014 máj 24 szo, 10:52 ]
"Itt az idő, hogy észrevegyem: minden gondolatom egy illúzió! " (Horváth Mónika )Mikor felébredsz megszűnnek a kérdéseid, mert a felébredés az én hiánya és mindig csak az én keres.(Suhajda Zsolt)
| Vissza az elejére | |
szivecske | 2014 máj 25 v, 10:48 | |
| Regisztrált tag #1770 Regisztrált: 2014 máj 24 szo, 08:22 Üzenetek: 4
| Köszönöm!
Jelenleg felébredés félében vagyok és még sokat kell gyakorolnom... | Vissza az elejére | |
Teri | 2014 máj 25 v, 12:20 | |
| Regisztrált tag #1555 Regisztrált: 2013 szept 05 cs, 10:26 Lakóhely: Pécs Üzenetek: 1376
| 
"Itt az idő, hogy észrevegyem: minden gondolatom egy illúzió! " (Horváth Mónika )Mikor felébredsz megszűnnek a kérdéseid, mert a felébredés az én hiánya és mindig csak az én keres.(Suhajda Zsolt)
| Vissza az elejére | |
hajni19840203 | 2014 máj 26 h, 03:45 | |
| Regisztrált tag #36 Regisztrált: 2009 nov 25 sze, 10:13 Üzenetek: 195
| Kedves Szivecske, férjem 4 évig próbálkozott rendszeresen felzaklatni, vagy valahogyan "belém kötni" amiatt, hogy Tolle tanítását hallgattam. Az elején még engem is zavart ahogyan most téged, ám az utóbbi időben kezdtek nagyon viccessé válni a próbálkozásai ...sokat mosolyogtam és nevettem rajta El sem tudtam volna képzelni hogy valaha is megtörténik az, hogy Ő kér rá hogy hallgassuk. Ám megtörtént Együtt hallgattuk a Megszólal a Csend-et!! Nagyon mélyen megváltozott benne valami, annyit mondott csak, hogy "tiszta hülye voltam, nem is értettem minek állok ellen" azóta teljesen más minden Ha szeretnél beszélni erről írj nyugodtan üzenetet, minden jót  | Vissza az elejére | |
szivecske | 2014 máj 28 sze, 02:02 | |
| Regisztrált tag #1770 Regisztrált: 2014 máj 24 szo, 08:22 Üzenetek: 4
| Kedves Hajni! Köszönöm a válaszod. Ezek szerint van remény!;) Az én párom hallani sem akar ilyen dolgokról, hogy megvilágosodás, egó, jelenlét...:nem: Ő eléggé egoista és harcosként reagál minden felé lenyugtató próbálkozásomra. Ha például panaszkodik, nekem meg kell őt hallgatnom. Az odáig rendben is van, de értsek is egyet vele a panaszkodásában. Már nem szeretek panaszkodni és ezt nem nagyon tolerálja. Szeretem őt nagyon:juhe:. Most ott tartok, hogy figyelem őt és próbálom jobb útra terelni. Sok hibát vettem észre benne ami bennem is megvan. Mert ha valakiben hibát találunk akkor csupán tükröt tartanak elénk.:integet:"vigyor"
Moderátorok: timeless, xxx
|
|