Névnapok
Ma 2021. 10. 20, szerda, Vendel napja van.
Holnap Orsolya napja lesz.
Mai gyakorlat

Az alábbi jelenlét gyakorlat segítségedre lehet abban, hogy egyre tudatosabbá válj.:


Bár a testtel való azonosulás az ego egyik legalapvetőbb formája, a jó hír, hogy ...

Folytatás
Utolsó fórum hozzászólások
Válasz: Teri blogja
FLOW SUMMIT 5 napos ingyenes kurzus november 13-
Írta: Teri
okt 30 : 10:17

Válasz: Egy kis művészet...
Barátom a közel múltban gondolt egyet és itt hagyt
Írta: Berill
szept 06 : 10:20

Válasz: Teri blogja
mi van a tudatra ébredés után? https://www.youtube
Írta: Teri
jún 12 : 20:48

Válasz: Teri blogja
https://www.youtube.com/watch? v=iTWie6-5_ps
Írta: Teri
jún 12 : 20:21

Válasz: Teri blogja
köszönöm... még, még, még!!!!!!!
Írta: Teri
febr 21 : 12:08

Válasz: Egy kis művészet...
Második verzió: „A minden ágán táncol szívem”
Írta: Berill
jan 22 : 21:33

Válasz: Egy kis művészet...
Jó ez a csend! Ha nem lenne zaj, akkor fel sem tűn
Írta: Berill
jan 10 : 14:17

Válasz: Teri blogja
https://www.youtube.com/watch? v=k3pnJA2jyr4
Írta: Roby_T
jan 07 : 12:09

Válasz: Egy kis művészet...
Lélek-JELen-Léthttps://drive.google.com/open?id=1r
Írta: Berill
máj 13 : 08:39

Válasz: Teri blogja
ha lenne, remélem felrakod ide :)
Írta: Teri
ápr 16 : 00:35

Tolle Audio Player:


 
Nap vicce
A nap vicce
A geped adatai
IP
Fórumok
ÚJ FÖLD - Eckhart Tolle Tanításai :: Fórumok :: Blogok
<< Előző téma | Következő téma >>   

Judit blogja

Oldal:   <<        >>  
Szerző Üzenet
Judit
2010 febr 28 v, 05:47

Regisztrált tag #6
Regisztrált: 2009 okt 18 v, 06:57
Lakóhely: Szeged
Üzenetek: 68
Berill, teljesen igazad van. Igen, tudatosabb lett. Amiért leírtam a történetet, az a megtapasztalás öröme, minden alkalommal ámulatba ejt, hogy az elme kreativitása, logikája mennyire eltörpül a tiszta tudatosság (a most, a jelenlét, Isten) intelligenciája mellett.


Két oka van az örömömnek. 1. Az energetikai kezelések folyamán rendszeresen tapasztalom, nem kell semmilyen eszközt használnom, "csak" hagyni, hogy a tiszta tudatosság akadálytalanul áramoljon rajtam keresztül. Pontosan annyi és olyan mennyiségű, minőségi energia árad a másik testében, amennyire szüksége van. Olyan tünetek is megszünnek, amelyekről nem beszéltünk. Mindeközben én is változom, mert a rajtam keresztül áramló intelligencia a testemre és a lelkemre is hat

2. Amikor megkérdezik, hogyan kezelek, és elmondom azt, amit az előbb leírtam, érzem a másik értetlenségét, hitetlenségét, vagy azt gondolja, valójában nem akarom elmondani, miképp dolgozom. Az legutóbbi találkozón is szóba került, nekem azért könnyű, mert energetikával foglalkozom. A pár nappal ez előtti tapasztalás is bizonyítja, amit akkor is mondtam: nem az én "különleges képességem" miatt működik a dolog. Fordítva, ha valaki rendszeresen használ valamilyen tudatosítási gyakorlatot - legyen az Tollétól való, meditáció, ima -, amely az elme elcsendesedését, a belső csend megteremtését szolgálja, megkapja a kötődésektől mentes belső szabadságot, vagyis eléri a megvilágosodást.

A fájdalomtest fellazulásáról való tapasztalatom közreadásával a célom a következő. Tudom, hogy időnként (régebben én is) türelmetlen az ember. Azt mondja: Gyakorlok, gyakorlok, de semmi lászata… vagy Mennyi idő kell, hogy megszabaduljak a negatív gondolatoktól és érzelmektől? Ezekre a kérdésekre könnyű azt válaszolni, légy jelen! Azonban az emberek tudattalanságának minősége nagyon-nagyon eltérő. Nem mindig válik be a mondás, miszerint: Ne halat adj az éhezőnek, hanem tanítsd meg horgászni. Előfordulhat, hogy éhen hal a halász, mielőtt kifogja a tengerből az első halat. Tehát adj neki enni, és tanítsd meg horgászni. Ezt saját tapasztalat alapján mondom. Néha kell az embernek a megerősítés: jól csinálja, amit csinál, még akkor is, ha nem veszi észre a változást. Előfordult már, hogy nekem kellett felhívni a figyelmét a másiknak, hogy a tőle hallottakból arra következtetek, fájdalomtesttől szabadult meg. Vagy olyan erővel indul el a tisztulási folyamat, hogy külső segítséget kell igénybe venni, mert a fizikai test megbetegszik.

Én úgy élem meg, hogy nem "továbbfejlesztem" Tolle tanítását, hanem gyakorlatban alkalmazom. A most hatalma annak idején nekem az elméletet jelentette. Michael Carayonnál pedig gyakoroltunk. A Megszólal a csönd című könyv első fejezete úgy hat rám, mint Anthony de Mello egy-egy története. Az Új föld pedig a pszichológia és az energetika összefüggéseit érteti meg velem.

Eckhart Tolléval készült interjúkat olvasva, látom, nemcsak az egészre van rálátása, hanem a részletek is egyre inkább kibontakoznak, ahogyan ő is kezd egyensúlyba kerülni. Az utóbbi azt jelenti: a 2002-ben, Indiában tartott előadás-sorozatát nézve látszik, jóval közelebb áll a meg nem nyilvánult világhoz, mint a fizikaihoz. A teste nagyon áttetsző. A Findhornban készült felvételen azonban már "emberibb". Az egyik interjúban olvastam, órákon át képes ülni egy csendes, üres szobában, így tartja fenn az egyensúlyt a megynyilvánult és a meg nem nyilvánult között.

Az ő példáját ismerve, mindekinek kívánom, hogy legyen olyan önmegvalósító, mint Tolle.


Judit
Vissza az elejére
Judit
2010 márc 11 cs, 01:00

Regisztrált tag #6
Regisztrált: 2009 okt 18 v, 06:57
Lakóhely: Szeged
Üzenetek: 68
Kifutunk az időből. Az ego szemszögéből nézve ez rossz hír, és ezáltal növekszik a félelme. Egy magasabb szemszögből a ’kifutás az időből’ pontosan az, ami szükséges ahhoz, hogy az új tudatosság megérkezzen ebbe a világba.

Nagy örömmel olvastam a Publikációk közt azt az írást, amely fenti gondolattal fejeződik be. Tolle arról beszél, amivel sokszor találkozom, és igyekszem megértetni. A türelmetlenség aktivizálja az elme kreálta félelmet, mert attól tart, lemarad valamiről. A legtöbbünk számára a fölébredés nem egyik pillanatról a másikra történik, sokkal inkább folyamatként játszódik le, mint ahogyan születésünktől kezdve fokozatosan alakul ki a személyiségünk is.

A különbség az, hogy amíg a gyermekkorban általában a szülők, a tanárok, a környezet türelmetlen, sürgeti az eredményeket, addig felnőttként már mi magunk ostorozzuk magunkat, azonosulunk a társadalmi elvárásokkal, anélkül, hogy valaki ott állna a hátunk mögött, és siettetne. Megteremtettük a környezetünk hatására a fájdalomtestet, amelyet nemcsak mások, hanem mi magunk is könnyedén aktiválunk.

Az egyik barátnőm mesélte nemrégiben, hogy reggel a munkahelyén akaratnul is fül- és szemtanúja volt egy megalázó történetnek. Az egyik középvezető úgy beszélt a felnőtt több gyermekes családanyákkal, mintha ötéves óvodások lennének. Nemcsak lekezelő volt a stílusa, hanem igazságtalanul is vádolta őket munkakerüléssel és kötelességmulasztással.

Lapozzunk - mondta a barátnőm, miközben csapott egyet a kezével. Majd a fiára terelte a szót. Teljesen ellágyult a hangja, amikor visszaemlékezett azokra a helyzetekre, amikor a huszonéves srác talpraesetten vágta ki magát egy-egy kellemetlen helyzetből. Barátnőm arcán látszott, mennyire büszke a fiára, majd így folytatta: - Én nem tudnék ilyen talpraesett lenni! A szavakkal együtt a hanglejtése is megváltozott. Miközben a Danit magasztalta az anyja, önmagáról is közbe-közbe szőtt néhány szót: Nem is tudom, mit csináltam volna a helyében! Nem lennék képes ilyen ügyesen kivágni maga!

Kis idő múlva közbevágtam: Miért kicsinyled le magad? Figyelj a hanglejtésedre! Vedd észre: elindultál egy, a számodra létszólag semleges történettől, és elérkeztél önmagad lebecsüléséhez. Bár kivülálló voltál, a fájdalomtested még is képes volt belevonni az eseményekbe, mert azonosultál a többiek kiszolgáltatottságával.

Barátnőm példája mindkettőnben megerősítette: a mindennapokban, a tét nélküli helyzetekben is fontos a mostban, a jelenben lenni. Azóta már többször "rajtakapta" magát, amikor aktiválódott egy fájdalomtest, amely a fölismerés hatására már nem tudott táplálkozni az adott szituációból, vagy érzelemből.

Judit
Vissza az elejére
Judit
2010 márc 15 h, 10:48

Regisztrált tag #6
Regisztrált: 2009 okt 18 v, 06:57
Lakóhely: Szeged
Üzenetek: 68
A szabónak rongyos a kabátja, a suszternek lyukas a cipője.

Mostanában egyre sűrűbben jut eszembe ez a két szólásmondás. Négy-öt hete ugyanígy ültem a számítógép előtt, miközben egyik honlapról kapott hírleveleket rendezgettem, részint azért, hogy az egyik nagyon elfoglalt barátomnak elküldjem. Miközben teljes figyelmemet a munkára összpontosítottam, az elégedetlenség érzete kezdett erőre a mellkasomban. Furcsának találtam a tapasztalásomat - nagyon rég nem beszéltem már a hírlevél küldőjével.

Mi történik most?

A bevált gyakorlathoz folyamodtam. Szép lassan, tudatosan kimentem a konyhába, elkészítettem a kávémat, majd visszasétáltam a géphez, megittam a feketét, és behunyt szemmel feltettem a kérdést:

Mi bajom van most?

Pillanatokon belül éreztem, ahogyan árad felém a szúrós, nehéz, sötétszürke energianyaláb, majd "megjelent" hozzá az érzelem is: a harag, a neheztelés és az utálat. Mindez a hírlevelekből zúdult rám. Mit mondjak... mellbe vágott a felismerés... (Már megtanultam, hogy gyakorlat közben igyekszek semleges maradni, magammal is úgy dolgozom, mintha megfigyelő lennék. A feladat befejeztével pedig visszatérek azokra a részletkérdésekre, amelyek esetleg még mindig érdekelnek.)

A hírlevélíró érzelmeinek lenyomata összesűrűsödött és felerősödött amiatt, hogy én tízegynéhány levelével folyamatosan foglalkoztam. (A negatív érzelmei pedig épp az átala tanított értékekkel kapcsolatosan aktiválódtak!) Régebben csak kis hullámveréseket, fodrozódásokat éreztem nála, és nem tulajdonítottam nagy jelentőséget nekik. A döbbenetes a dologban az, hogy ha rákérdeznék: - Tényleg így és így érzel? Őszintén visszakérdezne: - Magadnál vagy Judit? Miért kötelezném el magam olyasmi mellett, amelyről épp ellenkezőleg gondolkodom!

Ennek a tapasztalásnak a hatására több fölismerés született meg bennem.

Mindnyájan úgy működünk, mint Eckhart Tolle. Vagyis árad rajtunk keresztül az energia. Csak az nem mindegy, hogy milyen a minősége! Minél tudattalanabb vagyok, annál több destruktív energia áramlik rajtam át, vagy tőlem ered, mert én hozom létre. Ha pedig nem akarok hiányt, szenvedést, akkor mindenben meg kell látnom a jót. Vagyis minden pillanatra igent kell mondanom. Egyedül ezzel a hozzáállással vagyok képes megszüntetni a boldogtalanságot.

Ezóta az eset óta még jobban figyelek a gondolataimra: részint nem akarom táplálni mások negatív érzéseit, másrészt nem áll szándékomban erősíteni a saját tudattalan automatizmusaimat sem.

[ Módosítva 2010 márc 15 h, 11:25 ]

Judit
Vissza az elejére
Judit
2010 jún 05 szo, 10:52

Regisztrált tag #6
Regisztrált: 2009 okt 18 v, 06:57
Lakóhely: Szeged
Üzenetek: 68
Az élet támogat.

A minap eszembe jutott, mennyire vágyunk a biztonságra. Legtöbbünk szeretné előre tudni, hogyan alakul a sorsa, érdemes-e belépni egy párkapcsolatba. Most a vizsga időszak kellős közepén a nebulók nagy része sokféleképp keresi Fortuna kegyeit. Köztük van az egyik barátnőm is, aki kérte: programozzuk közösen, hogy másnap a záróvizsgán azt két tételt húzza, amelyet ő előre "kiválasztott". Hozzátette még: ötöst akar kapni, mert eddig minden vizsgáját jelessel honorálták.

Amikor a Tolle-klubban a programozás során az ő kívánsága került sorral. Azt mondtam, azt a tételt húzza, amely a számára a legjobb. Azután 15-en (mindenki a maga módján) egy percen keresztül elképzeltük a másnapi sikert.

A vizsga után barátnőm boldogan újságolta: bár nem azokat a kérdéseket húzta, amelyekre számított, mégis ötöst kapott.

Ezzel a történettel kapcsolatosan két dolog jutott eszembe.
1. A barátnőm megtapasztalhatta, hogy többet tud, mint amit föltételez önmagáról.
2. Az élet támogat. A barátnőm megtapasztalhatta: ha nem korlátozza le az esélyét egyetlen jó megoldási lehetőségre, akkor jóval nagyobb sikert vonzhat magához, mint amire számított.

Az fentebbi automatizmus az életünk nagy részére érvényes. Azt gondoljuk, ha nem az történik, amit mi elterveztünk, akkor összedől a világ. És amíg az "összedőlt" világunkat siratjuk, nem vesszük észre a valódi lehetőségeket.

Az élet mindenkit támogat. Meg kell tanulnunk elfogadni.

Judit
Vissza az elejére
Judit
2010 júl 06 k, 11:46

Regisztrált tag #6
Regisztrált: 2009 okt 18 v, 06:57
Lakóhely: Szeged
Üzenetek: 68
Pénz vagy spiritualitás?

Az utolsó klubfoglalkozáson egyik társunk, Rózsa fantasztikus dolgot mesélt.

Nemrégiben megtetszett valakinek munkahelye. Történetesen a főnök jó ismerőse volt ez a valaki. Így hát Rózsának búcsút intettek. Ő úgy gondolta, méltánytalanul bántak vele, azonban nem akart munkaügyi bírósághoz fordulni.

Agykontrollos lévén naponta programozott: gyakorolta a belső test tudatosságot és a bőségmeditációt. Pár hete egyik ismerőse, akinek a szavára sokat adott, azt tanácsolta neki, forduljon a munkaügyi bírósághoz jogorvoslatért. Vonakodva bár, de mégis elfogadta a javaslatot.

Amikor a bíró átnézte Rózsa beadványát, így szólt: Asszonyom, önnek igaza van. Egyértelműen jár a kártérítés. Egyezzenek meg peren kívül. (Rózsa és az ügyvédje a köszönésen kívül meg sem szólalt!)
A munkáltató bár nem akarta, mégis rákényszerült az egyezkedésre. Miközben Rózsát az ügyvédje képviselte, aközben ő "csak" mondogatta magában: Az élet támogat! Az élet támogat!

Az élet annyira "megtámogatta", hogy majd félmillió forint nem vagyoni kártérítéshez jutott. (Nem kell adót fizetnie utána!)

Rózsa még mindig nem tud napirendre térni afölött, hogy minden úgy történt, ahogyan elképzelte: peren kívül méltányos összeghez jutott.

Azt mondja, amióta a Tolle-klubba jár, és naponta gyakorolja bőségmeditációt, rendszeresen nyer kisebb-nagyobb összegeket. Vagyis egyre inkább megtapasztalja, hogy az élet anyagi téren is támogat. Ugyanis régen úgy gondolta, vagy jólétben él az ember, vagy spirituálisan fejlődik. Ma már tudja, nyugodtan gondolkodhat is-is-ben. Békésen járhatja a spirituális útját, miközben anyagilag is elégedett.Judit
Vissza az elejére
Judit
2010 aug 15 v, 10:59

Regisztrált tag #6
Regisztrált: 2009 okt 18 v, 06:57
Lakóhely: Szeged
Üzenetek: 68
A tudattalanság mélységei

Szinte napi rituálévá vált már az ebéd utáni kávézás a munkahelyemen. Az egyik barátnőmmel ilyenkor beszélgetünk az élet kis és nagy dolgairól.

A hatalmas, egyterű helyiség ellentétes végében dolgozunk, ezért telefonon egyeztetünk időpontot, és félúton a lépcsőfordulóban találkozunk, úgy megyünk le a büfébe egy kis locsi-fecsire. A minap első pillantásra feltűnt, valami nincs rendben vele. Minden megszokott gesztikuláció hiányzott, olyan merev volt, mint a fagyott kutya lába. Nem kellett kérlelni, ennek ellenére mégis visszafogottan próbálta elmesélni az előző éjszaka történetét – a beszéd is nehezére esett, annyira fájt minden szerve, szövete, sejtje. Belső izomlázként definiálta az érzetet.

Abban biztos volt: nem fizikai eredetű a fájdalma. Úgy gondolta: annak a kolléganőjének, Zsófinak a neheztelésének kivetülését érzékeli ennyire erősen, akivel kényszerből együtt kellett dolgoznia a hét folyamán. Kényszerből, mert a barátnőmnek kellett helyettesítenie asztalszomszédját, Zsoltot, aki szabadságra ment.

Miközben Judit barátnőm felvázolta az állapotával kapcsolatos elképzelését, az őt körülvevő energiarendszerben, aurában tökéletesen lehetett látni a kiváltó okot.

Igencsak meglepődött a hallottakon.


Először hihetetlen volt számára, hogy Zsolt a ludas a dologban. Két ok is erősítette a hitetlenséget benne. Az egyik, hogy Zsolt ismeri a reikit, a családjában használja is gyógyításra. Judit ezért nehezen tudta összeegyeztetni a tőlem hallottakat, és a másikról magában kialakított képet. A második indok: Zsoltnak azért kellett egy napra megszakítani a szabadságát, mert Judit nem vállalta el helyette a különmunkát. Vagyis csak abban az esetben csinálta volna meg, ha Zsolt egyáltalán nem ér rá. Tehát Judit nem nyúlta le a kollégája pénzes munkáját, meg sem fordult a fejében még gondolat szintjén sem, mert elég kihívást jelentett számára a kötelező napi munkában helyettesíteni a másikat.

Zsoltban azonban a szabadsága ideje alatt felébredt, aktiválódott egy fájdalomtest, amely hatására ott munkálkodott benne a félelem: kolléganője olyan jól helyettesíti, hogy őt kirúgják az állásából. (Természetesen nem tudtuk, inkább nem akartuk megkérdezni tőle feltevésünket!) Csak közvetve, a negatív gondolatai által generált energiát érzékelve lehetett beazonosítani alaptalan félelmének nagyságrendjét, erejét. Szorongása, rettegése olyan erővel bírt, hogy a főnökük, aki szinte sohasem dicsér meg senkit, most Judittal kivételt tett, munkájáért szóbeli elismerésben részesítette. Pedig a kiadvány, amelyet elkészített nem volt jobb, mint az azt megelőző, amit Attila készített.

Ez a gesztus olaj volt a tűzre, Attila jövőbe kivetített alaptalan félelmét még jobban megerősítette. Miután igazolva látta a fóbiáját, kemény támadásba lendült: bármi áron meg kell szüntetni a fenyegetettséget, még akkor is, ha abba a vétlen másik belebetegszik. És az egója úgy döntött, meg kell semmisíteni azt, aki az ő egzisztenciáját, biztonságát veszélyezteti.

Judit emiatt érzett olyan erős fájdalmat napokon keresztül, sőt éjjelente úgy vélte, nem éri meg a reggelt. Végül külső segítséggel és egy hetes szabadsággal sikerült normalizálni a helyzetet. Vagyis miután Judit elment szabadságra, Attila fájdalomtestének aktivitása csökkent.

Reméljük többé már nem fog ennyire agresszív lenne.

Judit régebben, ha az övéhez hasonló történetet hallott, mindig azt kérdezte, vajon mit követhetett el az áldozat korábban az agresszorral szemben, hogy az ilyen erővel akarja megsemmisíteni a másikat. Most már tudja, a saját bőrén tapasztalta meg: bármire képes az egó, ha veszélyeztetve érzi magát.
A történetnek van pozitív utóhatása is: Judit az eset óta igyekszik minél többet a jelenben tartózkodni.


Judit
Vissza az elejére
Plejádok
2010 aug 16 h, 08:52

Regisztrált tag #331
Regisztrált: 2010 júl 02 p, 09:23
Lakóhely: Bp. környéke
Üzenetek: 49
Judit!
Zsolt és Attila ugyanaz? Vagy ki az Attila?

J Redfield: Mennyei Próféciája jutott eszembe erről az írásról. Remek példa az energia működéséről.
Számtalanszor tapasztaltam, örültem, amikor felismertem, hogy miről van szó, aztán volt olyan is, sokszor, hogy nem tudtam beazonositani a problémát, legkönnyebbek azok az esetek mikor energiaelszívásról van szó, szimplán, csak erre törkszik valaki, akkor mindíg adni szoktam, és rövid időn belül el is tünik a környezetemből.
Judit, ilyenkor én "jelen" vagyok? Mondjuk egy ilyen esetben ezt nevezzük jelen létnek?
Köszi, hogy megosztottad velünk a történetet.
Vissza az elejére
Judit
2010 aug 16 h, 02:59

Regisztrált tag #6
Regisztrált: 2009 okt 18 v, 06:57
Lakóhely: Szeged
Üzenetek: 68
Plejádok,

igen, Zsolt és Attila ugyanaz, nem vettem észre, hogy leírtam az eredeti nevet.

Amikor valakinek a kommunikációja mögött rejlő valódi szándékot (akár teljesen tudattalan is lehet, vagyis egy fájdalomtest felébredése) észreveszi a másik ember, akkor jelenben van.
Vagyis amikor fölismered az energiarablót, akkor jelen vagy. Ez a satori, a pillanatnyi megvilágosodás, más néven tudatára ébredés. Ha minden esetben adod is azt, amit a másik akar, az már egy tudattalan automatizmus.

Judit

Judit
Vissza az elejére
Plejádok
2010 aug 16 h, 09:44

Regisztrált tag #331
Regisztrált: 2010 júl 02 p, 09:23
Lakóhely: Bp. környéke
Üzenetek: 49
Köszi a választ.
Leegyszerűsítettem, ezt az "adokot", nem akartam itt bővebben kitérni rá, de nem ennyire egyszerű ez. Nem mindig azt kapja, amit akar, olyan ember is megtalál, akivel nem vagyunk közös nevezőn, az ilyen próbálkozik, hogy lemerítsen, szeretné látni a vereségem, hogy ki tudok borulni, amit ő diadalként élne meg. Az ilyen ember ellen a legjobb ellenszer a szeretet energia, nem tűri, és faképnél hagy. Látszik rajta az átváltozás, zavaros, kapkodó tekintettel odébb áll. A barátoknál, jó ismerősöknél valóban már automatikusan történik.
Köszi a válaszod.
Vissza az elejére
Nati
2010 aug 16 h, 10:36

Regisztrált tag #290
Regisztrált: 2010 máj 26 sze, 06:43
Üzenetek: 115
Szia Plejádok!

Akivel nem vagy egy hullámhosszon az iránt hogy tudsz szeretetet érezni???
Engem ez nagyon érdekelne.
Mert ezt elég lehetetlennek találom.
Emögött vagy önbecsapás van, vagy hihetetlen magaszszintű tudatosság.

Üdv.

Nati
Vissza az elejére
Oldal:   <<        >>  

Moderátorok: timeless, xxx

Ugrás:     Vissza az elejére

Powered by e107 Forum System
[Welcome]

Felhasználó:

Jelszó:


Jegyezd meg!


Közösségi Megosztás
Idézetek Tolle-tól

-oOo-
Minden bőség alapja: méltányolni az életedben már meglévő jót.
-oOo-

Még több idézet


Szavazás

Milyen gyakran alkalmazod Tolle jelenlét gyakorlatait?

Nem szoktam gyakorolni

Minden nap rendszeresen

Egy-két naponta

Egyszer-kétszer hetente

Havonta eszembe szokott jutni párszor

Néha egy-két hónap is eltellik nélküle

A szavazás korlátozva csak tagoknak

szavazat: 114
Korábbi szavazások
Chatbox
Teri
márc 10 : 00:51
Tolle videó fordítás különös, ámde hatásos módja
- LINK -

Teri
nov 10 : 12:55
FLOW Summit november 13-án kezdődik. Már 50000-en csatlakoztak. Gyere Te is

Teri
okt 30 : 10:16
FLOW Summit 5 napos ingyenes kurzus
- LINK -

Teri
jún 12 : 20:29

Teri
máj 16 : 23:16

Teri
ápr 04 : 20:07

NN
jan 07 : 12:46

NN
aug 17 : 13:39
Ez tényleg jó volt, köszi!
- LINK -

Teri
aug 15 : 16:17

Teri
aug 13 : 18:18
Seth megszólal (hangoskönyv, ÚJ) - LINK -

Teri
aug 13 : 17:41
Ramana Maharshi film, magyar felirattal (ÚJ) - LINK -

Teri
aug 13 : 17:27

Teri
jan 24 : 11:53

Teri
jan 24 : 11:48

Teri
jan 24 : 11:47

Zsolesz
dec 23 : 04:15
Egy kihalt fórum is lehetőség, hogy a spirituális egó újabb siker-művét reklámozhassa.
A spiri bölcselkedés is jobban megy, ha közben dől a lóvé!

Shaw
dec 21 : 10:51
Tíz tipp, hogy hogyan segíthetjük elő azt, hogy gyermekeink egyénisége spirituálisan kivirágozzon
- LINK -

Shaw
nov 23 : 16:47
Az ölelés, mint spirituális kapu

- LINK -

Roby_T
nov 22 : 11:24
Az óceán látható,
a felhő látható.
A kettő közötti átmenet átalakítóereje vagyok én.
...csak néha megpihenek változó óceánként, felhőként.

Shaw
nov 20 : 17:14
A szellemi születés elmarad?
- LINK -

Teri
okt 02 : 22:56
(magyar felirat alul beállítható )
az "én" illúziója
- LINK -

Bigcsok
szept 20 : 17:31
?

Teri
júl 25 : 23:31
Gergőnek:
- LINK -

Teri
júl 23 : 14:48

Ibolyka
máj 15 : 09:40
Kedves Teri!

Köszönöm. Beszélgetni szeretnék néha, de akkor ezt nem is teszem. Köszönöm. Csodás
utat.


Olvasmányok
Mi a spirituális föleszmélés?
- LINK -

Az ego
- LINK -

A belső test
- LINK -

A boldogság titka
- LINK -

A halhatatlanság kétségbevonhatatlan bizonyítéka
- LINK -

Megvilágosodás? Mi az?
- LINK -

A Csend
- LINK -

Fölébredés
- LINK -

A Tudat
- LINK -

Frekvenciatartók
- LINK -

Nem kulcsfontosságú a gondolkodás
- LINK -

A csend és a belső csend
- LINK -

A fájdalomtest föloldása
- LINK -

Vess véget az idő káprázatának
- LINK -

Mit tegyünk a fájdalomtesttel?
- LINK -

A fölébredt cselekvés három módja
- LINK -

A fölébredt cselekvés három módja - Elfogadás
- LINK -

A fölébredt cselekvés három módja - Élvezet
- LINK -

A fölébredt cselekvés három módja - Lelkesedés
- LINK -

Mi a különbség közted és a spirituális mester között?
- LINK -

Egy-két lényeges dolog Eckharttól.
- LINK -

Ő használ téged! Ez a betegség!
- LINK -

Amíg az elmével azonosulsz addig a fájadalom elkerülhetetlen.
- LINK -

A múlt fájdalma: a fájdalomtest föloldása.
- LINK -

Hozzáférni a Most erejéhez.
- LINK -
Holdtlte
CURRENT MOON
Jósgömb

Kérlek írd meg a kérdésed amire választ szeretnél kapni!TolleTube Kicsiben
Copyright © 2009-2014 - Minden jog fenntartva uj-fold.hu