|
Ma 2021. 4. 13, kedd, Ida napja van. Holnap Tibor napja lesz. |
 |
 |
Az alábbi jelenlét gyakorlat segítségedre lehet abban, hogy egyre tudatosabbá válj.:Bár a testtel való azonosulás az ego egyik legalapvetőbb formája, a jó hír, hogy ... Folytatás |
 |
 |
Utolsó fórum hozzászólások |
 |
 |
 |
|
 |
Kérés.
|
|
Tacht | 2010 aug 08 v, 11:52 | |
| Regisztrált tag #375Regisztrált: 2010 aug 03 k, 12:20 Lakóhely: Miskolc Üzenetek: 1 | Hol tudom megvásárolni az ÚJ FÖLD című könyvet? Ildi | Vissza az elejére | |
timeless | 2010 aug 08 v, 01:44 | |
|
 Regisztrált: 2009 szept 03 cs, 07:11 Üzenetek: 72
| Tacht írta ... Hol tudom megvásárolni az ÚJ FÖLD című könyvet?  Ildi
Szia Ildi!
Megtudod rendelni az agykontroll.hu-n vagy az aranycsillag.hu ezoterikus antikváriumban. Mindkét esetben postával küldik. Vagy bármelyik ezoterikus könyvesboltban ill. bioboltban is láttam már. Ez esetben ugyebár nincs posta költség.
További szép napot!
Ha a fenti írásom felébresztette a fájdalomtested, akkor itt a nagyszerű alkalom, hogy megfigyelhesd azt működés közben! "A tudatosság, amely én vagyok, önmaga tudatára ébred. Íme a dualitás vége." | Vissza az elejére | |
Kriszti2 | 2012 febr 14 k, 12:39 | |
| Regisztrált tag #1045 Regisztrált: 2012 febr 12 v, 07:07 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 27
| Sziasztok!
Amennyiben lehetséges,szeretném megosztani az oldalon Eckhart Tolle -"The Art of Presence" című lelki gyakorlatok végén hallható "Miten & Deva Premal - Satsang" (Eckhart Tolle) zenei albumát, illetve "Eckhart Tolle's Music to Quiet the Mind" -E.Tolle által válogatott dalokat.
Köszönettel: Kriszti2
“… az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy te minek akarsz látni engem.” "Az a legnagyobb történés, amikor felismered a nem-történést." "A létezés Tény, minden más illúzió." | Vissza az elejére | |
timeless | 2012 febr 14 k, 09:54 | |
|
 Regisztrált: 2009 szept 03 cs, 07:11 Üzenetek: 72
| Kriszti2 írta ...
Sziasztok!
Amennyiben lehetséges,szeretném megosztani az oldalon Eckhart Tolle -"The Art of Presence" című lelki gyakorlatok végén hallható "Miten & Deva Premal - Satsang" (Eckhart Tolle) zenei albumát, illetve "Eckhart Tolle's Music to Quiet the Mind" -E.Tolle által válogatott dalokat.
Köszönettel: Kriszti2
Szia!
A "Eckhart Tolle's Music to Quiet the Mind" album az fent van a A Tolle Audio Player-ben. Ettől függetlenül a YouTube galériába beküldheted csak úgy mint Miten & Deva Premal dalát is. Ill. bármi más téma vágó videót, zenét is. Egész jó kis gyűjtemény kezd alakulni már.
[ Módosítva 2012 febr 14 k, 09:54 ]
Ha a fenti írásom felébresztette a fájdalomtested, akkor itt a nagyszerű alkalom, hogy megfigyelhesd azt működés közben! "A tudatosság, amely én vagyok, önmaga tudatára ébred. Íme a dualitás vége." | Vissza az elejére | |
Kriszti2 | 2012 febr 15 sze, 08:45 | |
| Regisztrált tag #1045 Regisztrált: 2012 febr 12 v, 07:07 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 27
| Szia!
Valóban, most látom csak hogy megvannak. A gyűjteményben is minden megtalálható. Ezúton hálás köszönet az oldalért. További szépeket: Kriszti
“… az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy te minek akarsz látni engem.” "Az a legnagyobb történés, amikor felismered a nem-történést." "A létezés Tény, minden más illúzió." | Vissza az elejére | |
Moderátorok: timeless, xxx
|
|