Névnapok
Ma 2022. 1. 18, kedd, Piroska napja van.
Holnap Sára napja lesz.
Mai gyakorlat

Az alábbi jelenlét gyakorlat segítségedre lehet abban, hogy egyre tudatosabbá válj.:


Bár a testtel való azonosulás az ego egyik legalapvetőbb formája, a jó hír, hogy ...

Folytatás
Utolsó fórum hozzászólások
Válasz: Teri blogja
FLOW SUMMIT 5 napos ingyenes kurzus november 13-
Írta: Teri
okt 30 : 10:17

Válasz: Egy kis művészet...
Barátom a közel múltban gondolt egyet és itt hagyt
Írta: Berill
szept 06 : 10:20

Válasz: Teri blogja
mi van a tudatra ébredés után? https://www.youtube
Írta: Teri
jún 12 : 20:48

Válasz: Teri blogja
https://www.youtube.com/watch? v=iTWie6-5_ps
Írta: Teri
jún 12 : 20:21

Válasz: Teri blogja
köszönöm... még, még, még!!!!!!!
Írta: Teri
febr 21 : 12:08

Válasz: Egy kis művészet...
Második verzió: „A minden ágán táncol szívem”
Írta: Berill
jan 22 : 21:33

Válasz: Egy kis művészet...
Jó ez a csend! Ha nem lenne zaj, akkor fel sem tűn
Írta: Berill
jan 10 : 14:17

Válasz: Teri blogja
https://www.youtube.com/watch? v=k3pnJA2jyr4
Írta: Roby_T
jan 07 : 12:09

Válasz: Egy kis művészet...
Lélek-JELen-Léthttps://drive.google.com/open?id=1r
Írta: Berill
máj 13 : 08:39

Válasz: Teri blogja
ha lenne, remélem felrakod ide :)
Írta: Teri
ápr 16 : 00:35

Tolle Audio Player:


 
Nap vicce
A nap vicce
A geped adatai
IP
Fórumok
ÚJ FÖLD - Eckhart Tolle Tanításai :: Fórumok :: Tapasztalásaink.
<< Előző téma | Következő téma >>   

Belső utazás és egyéb tapasztalatok

Oldal:   <<        >>  
Szerző Üzenet
Zsu
2010 júl 23 p, 10:03
Regisztrált tag #315
Regisztrált: 2010 jún 17 cs, 07:40
Lakóhely: Budapest
Üzenetek: 22
Szia Plejádok, ehhez jó elolvasni egy könyvet hogy világos legyen; Brandon Bays:Belső Utazás

Nem hipnotikus vagy egyéb állapotban történik, a jelenben történik. Először azt a kérdést kaptam ki vagyok én, de nem tudom visszaadni az egészet mert a segítővel nagyon egy hullámhosszon voltunk. A folyamat nagyon egyszerű, hagyd lenni ami van; a testedben, ne figyelj a gondolatokra, de ne nyomj el semmit, ahogyan végülis a jelenbe kerülsz.

De. Itt biztonságos légkörben olyan elnyomott dolgokat, érzéseket, automatikus elme-programokat engedhetsz a felszínre és oldhatod fel a legmélyebb éneddel amiket mondjuk a hétköznapokban nem sikerül. Persze enélkül is megtörténik, de most tapasztalom mennyire meggyorsítja és segíti a dolgokat nálam pl. A segítő ahhoz kellett nekem, hogy ne vigyenek el a gondolatok, mert engem néha megzavartak, azonosulni kezdtem stb. És pl. mikor a fájdalomtest azt mondta; Én vagyok a múltad, a segítő megkérdezte hogy ez tényleg igaz e, akkor bekapcsolt a tudatom és felismertem mekkora illúzió az egész.

Nincsenek hangok, látványok, az érzésekkel pedig nem kell azonosulni ugyanúgy megfigyeljük őket és hagyjuk lenni, és egyre mélyebb elfojtott dolgok jönnek elő, maximum egy tábortüzet kell elképzelni meg egy segítőt mondjuk de az sem igazán fontos nem is kell látni semmit, sőt jobb nem képekbe kapaszkodni elég érezni hogy a tűz ami tudatosságod, a szeretet tüze felold minden illúziót, múltat, fájdalmat. Van akit ez a folyamat a megvilágosodás felé, az egója összeomlásához vezetett.

Egyébként én egyedül kezdtem csinálni és mélyebbre jutottam egyedül mint mással viszont sok dolgot az egóm elhallgatott amik közül sok most a felszínre jött.

A jó segítőnek egy ismertetőjele van, hiteles a személye, ezt nehéz ismeretlenül kideríteni persze, de valószínűleg akárkit is választ valaki neki az lesz jó. Azért írtam hogy meg kell nézni kihez megy aki kipróbálja mert az öt segítő közül kettőnél voltam; ég és föld a különbség...
Vissza az elejére
Plejádok
2010 júl 23 p, 10:39

Regisztrált tag #331
Regisztrált: 2010 júl 02 p, 09:23
Lakóhely: Bp. környéke
Üzenetek: 49
Szia Zsu,

Nagyszerű!
Igazán kecsegtető lehetőség.

Köszi, hogy elmondtad.
Vissza az elejére
Quakes
2010 júl 24 szo, 03:04
Regisztrált tag #327
Regisztrált: 2010 jún 26 szo, 01:21
Üzenetek: 2
A testben levés módszerét egy jó párszor gyakoroltam. Kisebb időre, pár másodperc vagy max egy percre sikerült is valamelyest és ilyenkor egyértelműen érzem a megkönnyebbülést. De aztán mikor a gyeplőt ismét elengedem, mintha többszörösen megbosszulná magát. Ilyenkor még apróbb dolgok is sokkal jobban fel tudnak bosszantani. Ez természetes a jelenlevés gyakorlásának az elején?
Köszi!
Most látom, hogy nem itt kellett volna ezt leírnom. De sajna nem tudom törölni. timeless esetleg át tudnád helyezni a Belső utazás és egyéb tapasztalatok-nevű topikba? Előre is köszi és elnézést!

Áthelyezve és semmi gond!

[ Módosítva 2010 júl 24 szo, 09:22 ]
Vissza az elejére
playman
2010 okt 05 k, 04:09
Regisztrált tag #433
Regisztrált: 2010 okt 02 szo, 11:52
Lakóhely: Miskolc
Üzenetek: 2
Plejádok írta ...

Sziasztok!

Ma délután volt egy sikerélményem, de előbb megköszönöm a sok jó tanácsot, az az érzésem, hogy nem volt hiába való.
Azért írom le, hogy lássátok, mint egy dolgozatot, jó nyomon vagyok-e?

Nagyon régen feledésbe merült ismerős látogatott meg, nem volt nagy kapcsolat közöttünk, és szeretet sem. Nem is ismertünk egymásra a kapuban. Hirtelen jöttek a gondolatok, hogy mit keres ez itt? Minek jött, pont most mikor a lekvár főzés és a hőség fáradalmait szerettem volna kicsit enyhíteni.
Ahogy haladtunk befelé a házba, jöttek az emlékek, kellemes a kellemetlennel együtt, ő folyamatosan beszélt, panaszkodott, én méregettem, ítélkeztem, sajnáltam magamban egykori sógornőmet.
Nem akartam ezt a beszélgetést, rosszul éreztem magam, és ekkor jött a gondolat, „Tolle Klub”.
Ahá, mit is írtatok nekem?
Engedjem az érzést, hogy legyen, és figyeljem meg, ne tápláljam a gondolataimmal, erre emlékeztem hirtelen.
És így tettem. Sűrű bólogatások közben én magamra figyeltem, elűztem a múltat, az előítéleteimet, és azt mondtam magamban, MOST VAN, ebben vagyok!!
Néztem őt, ahogy beszélt, (de nem tudom mit):) és olyan érzés jött, amilyet még nem tapasztaltam, mintha olvadni kezdene bennem valami, egy áramlásszerű érzés, egyfajta ürességet, vagy tisztaságot hozott magával. Nagyon jó volt. Gyorsan kiparancsoltam magam ebből az eufóriából, hisz ott ült velem szemben ez a nő, aki hozzám beszél.
Tovább figyeltem magam, és semmit nem éreztem a vendégem iránt. Nem bántam, hogy ott volt, mint a buborékok szétpukkantak a korábbi érzéseim vele kapcsolatban.
Könnyűvé váltam, a fáradtságot sem éreztem tovább.

Nem tudom mennyire tudtam úgy leírni, hogy átérezhető legyen?
Várom a véleményt!
Én eddigi életemben 4x éltem át ezt az érzést. 2x elalvás előtt még 7-9 éves koromban, 2 x pedig az elmúlt 14 évben mikor más beszélt és én nagyot hallgattam. Az érzés nagyon különleges. A beszéd tartalmára én sem emlékszem, mert az a csodálatos érzés agyonütötte. Mintha kitágulnék kiteljesednék, és ez olyan kellemesen megnyugtató érzés. Nagyon belemélyültem a MOST-ba a gondolatmentességbe. kb fél percig tarthatott az élmény alkalmanként. Talán azért kaptam őket, hogy ha majd kiderül mit is éltem át, ösztönzőleg hasson rám. Mióta Tolle könyveit olvasom, azóta tudom, hogy ő ebben az állapotban ragadt amiért nagyon irigylem. Jelenleg annak is örülnék ha akaratom szerint újból belekerülhetnék, ez eddig sajnos mindig véletlenül, spontán történt.

[ Módosítva 2010 okt 05 k, 04:11 ]
Vissza az elejére
valaki
2011 okt 27 cs, 09:01

Regisztrált tag #887
Regisztrált: 2011 okt 23 v, 11:58
Üzenetek: 393
Sziasztok! Új vagyok itt.
Szeretnék én is beszámolni tapasztalataimról (nem sok van - még ). Nemrég, kb. egy szűk hónapja ismerkedtem meg Tolle tanításaival, néhány hosszabb videót végignézve, majd elkezdtem olvasni A most hatalmát (most kis szünet van, de folytatom mindenképp) 2 hete, amikor is napi 4-5 órát is tudtam rászánni. Néhány napig könnyed, gondtalan és jókedvű voltam, a Most számított, a teendők is jöttek-mentek, anyum probléma, gondolatáradata sem tudott elragadni (felfogtam, és mégsem), csak ültem és hallgattam. Az előjövő gondolataim is megmosolyogtam. Úgy érzem, az egóm hatalma meggyengült (és azóta se tud olyan erővel magával rántani, mint azelőtt). De egyik nap, más volt. Éppen a kertbe indultunk. Akkor minden más volt, sokkal szebb, élőbb, mint bármikor. A kutyám kitörő örömmel fogadott, ölembe penderült és ez a szeretet-löket olyan sugárzó boldogság érzést váltott ki, mint még sosem. Körülnéztem, az őszi színekbe öltözött fák szinte elevenek voltak. Ekkor valamiféle "egység-érzést" is megtapasztaltam.. Aztán mindez fokozatosan elhalványult, a következő napokban pláne, sok határidős dolog jött, ám mégsem "minden a régi". Igyekszem gyakorolni közben a tudatosítást, de azóta olyan intenzíven nem voltam a jelenben, mint akkor.
Vissza az elejére
timeless
2011 okt 27 cs, 10:57


Regisztrált: 2009 szept 03 cs, 07:11
Üzenetek: 72
Szia!

Üdv. itt és most.

Igen a hullámzás az természetes dolog, de gyakorlással egyre mélyülni fog benned a Csend és fokozatosan egyre többször és hosszabb időre fogod megtapasztalni az összekapcsolódottság érzést.

További mélyülést!

Ha a fenti írásom felébresztette a fájdalomtested, akkor itt a nagyszerű alkalom, hogy megfigyelhesd azt működés közben!
"A tudatosság, amely én vagyok, önmaga tudatára ébred. Íme a dualitás vége."
Vissza az elejére
valaki
2011 okt 28 p, 09:22

Regisztrált tag #887
Regisztrált: 2011 okt 23 v, 11:58
Üzenetek: 393
Köszönöm!
Vissza az elejére
valaki
2011 nov 08 k, 11:44

Regisztrált tag #887
Regisztrált: 2011 okt 23 v, 11:58
Üzenetek: 393
"Csuang-ce álmában pillangó lett,
és Csuang-céról semmit nem tudott.
Íme, a lét ily könnyen alakul,
a változások határtalanok."

Különös dolog az álmok világa. E fenti versikére Tolle is utal, A JelenLét művészetének 4. részében.

Amikor "ébren" vagyok, sokszor érzem azt, mintha álmodnék. (A Mátrixban is van erről szó az elején.)
Ekkor van bennem bizonyos kis szintű tudatosság.
Visszatérve az álmokra, az ébrenlét és a mélyalvásos fázis közötti állapotra. A legtöbb álom valódinak tűnik, az tűnik a valóságnak, amikor épp álmodja az ember.
Én szoktam figyelni az álmaimra, már amikre emlékszem, sokat mutat a bennem zajló dolgokról.
Álmodtam olyat, hogy nézem "magam", aki beteg, és Istent kérdeztem mi baja (akit többedmagammal megidéztünk).
Ébredtem nagy boldogságra, egy álom után (szaladtam valahová, valakit kerestem (lépteim nem voltak oly nehezek, tudtam futni). Hirtelen mintha valaki azt mondta volna nekem, hogy miért keresem, hisz itt van. Megálltam hirtelen, akkor a keskeny utca végetért, és egy térség tárult szemem elé, egy gyerek és egy pergő esernyő volt ott).
Ma is volt egy különös álmom. Vezettem éppen, többsávos úton, és egy kisfiú állt az úton, alig tudtam kikerülni, elém jött. Ott volt az anyja is, szóltam neki, hogy nem ott kell közlekedni. Erre mondta az anyja (aki nem állt az úton), hogy nincs igazam, de én magától értetődőnek tartottam, hogy hát mi se nyilvánvalóbb annál, hogy elém jött a gyerek és nem ott a helye.. Ott volt más részről az anya és a gyerek igaza is… Továbbhajtottam, de eszemben ez az "eset" járt.

Egyébként gyakran álmodok vezetésről, általában városban, az idők folyamán ez is változott, korábban hiába vezettem volna, de valami mindig megakadályozott benne. Pár éve "tudok", de néha "eltévedem" az utcákon. Vagy igyekszem valahová, és sose érek célt.

[ Módosítva 2011 nov 08 k, 11:49 ]
Vissza az elejére
Alex7319
2012 jún 29 p, 02:26
Regisztrált tag #1053
Regisztrált: 2012 febr 15 sze, 03:10
Lakóhely: Budapest
Üzenetek: 107
Sziasztok, mindenkit tisztelettel üdvözlök!

Sokat vívódtam magamban, hogy le merejem-e írni ami velem történt.
Elég rég voltam a fórumon kb-fél éve, küldtetek nekem linkeket, hogy hol tanulhatok meg meditállni, mert én nem tudtam hogy kell.
Kb.-5-hónappal ezelőtt sikerült először meditállnom ami sikeres volt, és ugye sokan írtátok, hogy a fényben jártatok meg hasonlók.
Velem pont az ellenkezője történ. Pár villanásnyi fehér fényt láttam,(olyan mint a stroboszkóp villanás) aztán magával ragadott a koromnál is sűrűbb sötétség. Éreztem, hogy retteg a lelkem és fél, nem tudtam szabadulni. Majd megláttam egy tűhegynyi fényt ami egyre nagyobb lett. Kb-akkora mint egy fél mozivászon, meg nem mondom nektek hogy milyen anyagból volt ez a fényes valami olyan füst szerű. (most idézem Echart-ot hogy a a szavak csak útjelző táblák, amelyek rávezetnek az igazsághoz vezető útra)
Szóval engem ebbe a fényes valamibe belekényszerített valami erő, és egy régimódi faluba találtam magam.
Nem akarom részletezni hogy mi volt és miket láttam mert olyan hosszú lenne, hogy nem olvasná el senki.
Mondjuk így sem biztos hogy végigolvassa valaki.
Szóval az a lényeg, hogy egy viking faluba kerültem, és az én szörnyű előző életemet mutatták meg.
Olyan 6-éves koromtól halálomig. Olyan szörnyű dolgokat tettem, hogy a lekem éreztem, hogy zokog sír a keserűségtől, és a fájdalomtól.
Sok mindenre választ kaptam ezáltal a mostani életemre, hogy amit kaptam, és még amit kapni fogok miért is van.
A sok szörnyűségért amit tettem.
És aztán ez az erő ami ott tartott, éreztem hogy elenged, és magamhoz tértem.

Majd sokáig nem mertem meditállni, mert rettegtem saját magamtól.
Aztán három hete ismét meditálltam de azzal akérdéssel a fejmben, hogy mi értelme az életemnek, és magának az életnek itt a földön.
És ismét elragadott valami erő, de most elhagytuk a földet olyan sebességgel, hogy a fénysebesség hozzáképest csiga lassúságú.
Elértünk egy fényes galaxisba, majd bolygóra.
Én sok scifi filmet láttam, soha nem hittem az ilyesmiben amit most leírok nektek, sőt kiröhögtem az ilyen embereket, de most akkor salyát magam is kiröhöghetem, mert soha nem gondoltam, hogy valaha velem ilyen megtörténhet.
Na szóval olyan lényeket láttam amit nem tudok leírni hogy néznek ki, nincs rá megfelelő szó. Olyan harmóniában és békességben élltek mindennel és miindenkivel a bolygón, sőt a bolygóval hogy teljesen lenyűgözött. Egyszerűen le voltam bénulva amit ott láttam a gyönyörűségtől.
És tudjátok mi lepett meg a legjobban, hogy ők láttak engem és éreztették velem, hogy tudnak rólam.
Mindenestre ez az erő ami elragadott megmutatta, hogyha földön megfelelő spirituális fejlődést érünk el, odafogunk leszületni.
Csodálatos volt, mert ezek a lények galaxisokat népesítenek be, nem csak 1-bolygót. Olyan fejlettségi szinten vannak mint mi a hangyákhoz.
Testen kívül utaztak egyik bolygóról a másikra, vagy galaxisba. Gondolataikkal építkeztek vagy nem tudom hogy írjam le oly módon hogy a bolygó életét ne sértsék. Szóval csodálatos volt nem akartam eljönni onnan.
De sajnos megértetteék velem, hogy még pár életet le kell éljek ezen a földön, hogy oda kerülhessek.
És ezek után visszatértem.
Azért írtam le ezeket mert én vagyok az utolsó ember aki ilyenekbe hisz, vagy eggyáltalán meghallgat ilyen történetet.
De most már tudom, igaz még messze van számomra, hogy egyszer majd én is odakerülök abba mély kimondhatalan boldogságba, és szeretetbe amit ott láttam, és tapasztaltam.
És csak annyit mondok, hogy nagyon naív az ember, hogy azt képzeli, hogy csak mi vagyunk egyedül a világegyetemben.
Mert ők tudnak rólunk, és szándékosan nem lépnek velünk kapcsolatba.
Hogy miért azt nem tudom, és azt sem tudom miért láthattam és tapasztalhattam meg mindezt amit átéltem.
Fogalmam sincs miért éppen én, hiszen én csak egy porszem vagyok ezen a bolygón, és még azt sem mondhatom, hogy egy nagyon jó ember volnék, pláne hogy láttam az előző életem.
Csak annyit tudok, hogy sokat kell még fejlődnöm spirituálisan.

Köszönöm annak aki elolvasta, és remélem írtok róla véleményt pláne a tapasztaltabbak akik tudják vagy sejtik, hogy mi történt velem.

Üdv:Alex

A lelked nem a tiéd, azt kaptad és visszaadod, hogy újra értelmet nyerjen az egészben, az Úrban.
Vissza az elejére
Dyra
2012 jún 29 p, 03:36

Regisztrált tag #1169
Regisztrált: 2012 máj 06 v, 07:59
Lakóhely: Eger
Üzenetek: 973
Alex7319 írta ...

Sziasztok, mindenkit tisztelettel üdvözlök!

Sokat vívódtam magamban, hogy le merejem-e írni ami velem történt.
Elég rég voltam a fórumon kb-fél éve, küldtetek nekem linkeket, hogy hol tanulhatok meg meditállni, mert én nem tudtam hogy kell.
Kb.-5-hónappal ezelőtt sikerült először meditállnom ami sikeres volt, és ugye sokan írtátok, hogy a fényben jártatok meg hasonlók.
Velem pont az ellenkezője történ. Pár villanásnyi fehér fényt láttam,(olyan mint a stroboszkóp villanás) aztán magával ragadott a koromnál is sűrűbb sötétség. Éreztem, hogy retteg a lelkem és fél, nem tudtam szabadulni. Majd megláttam egy tűhegynyi fényt ami egyre nagyobb lett. Kb-akkora mint egy fél mozivászon, meg nem mondom nektek hogy milyen anyagból volt ez a fényes valami olyan füst szerű. (most idézem Echart-ot hogy a a szavak csak útjelző táblák, amelyek rávezetnek az igazsághoz vezető útra)
Szóval engem ebbe a fényes valamibe belekényszerített valami erő, és egy régimódi faluba találtam magam.
Nem akarom részletezni hogy mi volt és miket láttam mert olyan hosszú lenne, hogy nem olvasná el senki.
Mondjuk így sem biztos hogy végigolvassa valaki.
Szóval az a lényeg, hogy egy viking faluba kerültem, és az én szörnyű előző életemet mutatták meg.
Olyan 6-éves koromtól halálomig. Olyan szörnyű dolgokat tettem, hogy a lekem éreztem, hogy zokog sír a keserűségtől, és a fájdalomtól.
Sok mindenre választ kaptam ezáltal a mostani életemre, hogy amit kaptam, és még amit kapni fogok miért is van.
A sok szörnyűségért amit tettem.
És aztán ez az erő ami ott tartott, éreztem hogy elenged, és magamhoz tértem.

Majd sokáig nem mertem meditállni, mert rettegtem saját magamtól.
Aztán három hete ismét meditálltam de azzal akérdéssel a fejmben, hogy mi értelme az életemnek, és magának az életnek itt a földön.
És ismét elragadott valami erő, de most elhagytuk a földet olyan sebességgel, hogy a fénysebesség hozzáképest csiga lassúságú.
Elértünk egy fényes galaxisba, majd bolygóra.
Én sok scifi filmet láttam, soha nem hittem az ilyesmiben amit most leírok nektek, sőt kiröhögtem az ilyen embereket, de most akkor salyát magam is kiröhöghetem, mert soha nem gondoltam, hogy valaha velem ilyen megtörténhet.
Na szóval olyan lényeket láttam amit nem tudok leírni hogy néznek ki, nincs rá megfelelő szó. Olyan harmóniában és békességben élltek mindennel és miindenkivel a bolygón, sőt a bolygóval hogy teljesen lenyűgözött. Egyszerűen le voltam bénulva amit ott láttam a gyönyörűségtől.
És tudjátok mi lepett meg a legjobban, hogy ők láttak engem és éreztették velem, hogy tudnak rólam.
Mindenestre ez az erő ami elragadott megmutatta, hogyha földön megfelelő spirituális fejlődést érünk el, odafogunk leszületni.
Csodálatos volt, mert ezek a lények galaxisokat népesítenek be, nem csak 1-bolygót. Olyan fejlettségi szinten vannak mint mi a hangyákhoz.
Testen kívül utaztak egyik bolygóról a másikra, vagy galaxisba. Gondolataikkal építkeztek vagy nem tudom hogy írjam le oly módon hogy a bolygó életét ne sértsék. Szóval csodálatos volt nem akartam eljönni onnan.
De sajnos megértetteék velem, hogy még pár életet le kell éljek ezen a földön, hogy oda kerülhessek.
És ezek után visszatértem.
Azért írtam le ezeket mert én vagyok az utolsó ember aki ilyenekbe hisz, vagy eggyáltalán meghallgat ilyen történetet.
De most már tudom, igaz még messze van számomra, hogy egyszer majd én is odakerülök abba mély kimondhatalan boldogságba, és szeretetbe amit ott láttam, és tapasztaltam.
És csak annyit mondok, hogy nagyon naív az ember, hogy azt képzeli, hogy csak mi vagyunk egyedül a világegyetemben.
Mert ők tudnak rólunk, és szándékosan nem lépnek velünk kapcsolatba.
Hogy miért azt nem tudom, és azt sem tudom miért láthattam és tapasztalhattam meg mindezt amit átéltem.
Fogalmam sincs miért éppen én, hiszen én csak egy porszem vagyok ezen a bolygón, és még azt sem mondhatom, hogy egy nagyon jó ember volnék, pláne hogy láttam az előző életem.
Csak annyit tudok, hogy sokat kell még fejlődnöm spirituálisan.

Köszönöm annak aki elolvasta, és remélem írtok róla véleményt pláne a tapasztaltabbak akik tudják vagy sejtik, hogy mi történt velem.

Üdv:AlexSajnos én nem tudlak semmiben sem cáfolni sem megerősíteni. Mindenesetre gratula, hogy felvállaltad

"Egy fa alatt ül a mester és a tanítványa. A mester 17 éves. A tanítványa 70 éves. A mester tanítása abból áll, hogy hallgat. A tanítvány hallgatja a mester hallgatását, és minden kétsége eloszlik."
Vissza az elejére
Oldal:   <<        >>  

Moderátorok: timeless, xxx

Ugrás:     Vissza az elejére

Powered by e107 Forum System
[Welcome]

Felhasználó:

Jelszó:


Jegyezd meg!


Közösségi Megosztás
Idézetek Tolle-tól

-oOo-
Minden bőség alapja: méltányolni az életedben már meglévő jót.
-oOo-

Még több idézet


Szavazás

Milyen gyakran alkalmazod Tolle jelenlét gyakorlatait?

Nem szoktam gyakorolni

Minden nap rendszeresen

Egy-két naponta

Egyszer-kétszer hetente

Havonta eszembe szokott jutni párszor

Néha egy-két hónap is eltellik nélküle

A szavazás korlátozva csak tagoknak

szavazat: 114
Korábbi szavazások
Chatbox
Teri
márc 10 : 00:51
Tolle videó fordítás különös, ámde hatásos módja
- LINK -

Teri
nov 10 : 12:55
FLOW Summit november 13-án kezdődik. Már 50000-en csatlakoztak. Gyere Te is

Teri
okt 30 : 10:16
FLOW Summit 5 napos ingyenes kurzus
- LINK -

Teri
jún 12 : 20:29

Teri
máj 16 : 23:16

Teri
ápr 04 : 20:07

NN
jan 07 : 12:46

NN
aug 17 : 13:39
Ez tényleg jó volt, köszi!
- LINK -

Teri
aug 15 : 16:17

Teri
aug 13 : 18:18
Seth megszólal (hangoskönyv, ÚJ) - LINK -

Teri
aug 13 : 17:41
Ramana Maharshi film, magyar felirattal (ÚJ) - LINK -

Teri
aug 13 : 17:27

Teri
jan 24 : 11:53

Teri
jan 24 : 11:48

Teri
jan 24 : 11:47

Zsolesz
dec 23 : 04:15
Egy kihalt fórum is lehetőség, hogy a spirituális egó újabb siker-művét reklámozhassa.
A spiri bölcselkedés is jobban megy, ha közben dől a lóvé!

Shaw
dec 21 : 10:51
Tíz tipp, hogy hogyan segíthetjük elő azt, hogy gyermekeink egyénisége spirituálisan kivirágozzon
- LINK -

Shaw
nov 23 : 16:47
Az ölelés, mint spirituális kapu

- LINK -

Roby_T
nov 22 : 11:24
Az óceán látható,
a felhő látható.
A kettő közötti átmenet átalakítóereje vagyok én.
...csak néha megpihenek változó óceánként, felhőként.

Shaw
nov 20 : 17:14
A szellemi születés elmarad?
- LINK -

Teri
okt 02 : 22:56
(magyar felirat alul beállítható )
az "én" illúziója
- LINK -

Bigcsok
szept 20 : 17:31
?

Teri
júl 25 : 23:31
Gergőnek:
- LINK -

Teri
júl 23 : 14:48

Ibolyka
máj 15 : 09:40
Kedves Teri!

Köszönöm. Beszélgetni szeretnék néha, de akkor ezt nem is teszem. Köszönöm. Csodás
utat.


Olvasmányok
Mi a spirituális föleszmélés?
- LINK -

Az ego
- LINK -

A belső test
- LINK -

A boldogság titka
- LINK -

A halhatatlanság kétségbevonhatatlan bizonyítéka
- LINK -

Megvilágosodás? Mi az?
- LINK -

A Csend
- LINK -

Fölébredés
- LINK -

A Tudat
- LINK -

Frekvenciatartók
- LINK -

Nem kulcsfontosságú a gondolkodás
- LINK -

A csend és a belső csend
- LINK -

A fájdalomtest föloldása
- LINK -

Vess véget az idő káprázatának
- LINK -

Mit tegyünk a fájdalomtesttel?
- LINK -

A fölébredt cselekvés három módja
- LINK -

A fölébredt cselekvés három módja - Elfogadás
- LINK -

A fölébredt cselekvés három módja - Élvezet
- LINK -

A fölébredt cselekvés három módja - Lelkesedés
- LINK -

Mi a különbség közted és a spirituális mester között?
- LINK -

Egy-két lényeges dolog Eckharttól.
- LINK -

Ő használ téged! Ez a betegség!
- LINK -

Amíg az elmével azonosulsz addig a fájadalom elkerülhetetlen.
- LINK -

A múlt fájdalma: a fájdalomtest föloldása.
- LINK -

Hozzáférni a Most erejéhez.
- LINK -
Holdtlte
CURRENT MOON
Jósgömb

Kérlek írd meg a kérdésed amire választ szeretnél kapni!TolleTube Kicsiben
Copyright © 2009-2014 - Minden jog fenntartva uj-fold.hu