Névnapok
Ma 2021. 10. 25, hétfő, Bianka napja van.
Holnap Dömötör napja lesz.
Mai gyakorlat

Az alábbi jelenlét gyakorlat segítségedre lehet abban, hogy egyre tudatosabbá válj.:


Bár a testtel való azonosulás az ego egyik legalapvetőbb formája, a jó hír, hogy ...

Folytatás
Utolsó fórum hozzászólások
Válasz: Teri blogja
FLOW SUMMIT 5 napos ingyenes kurzus november 13-
Írta: Teri
okt 30 : 10:17

Válasz: Egy kis művészet...
Barátom a közel múltban gondolt egyet és itt hagyt
Írta: Berill
szept 06 : 10:20

Válasz: Teri blogja
mi van a tudatra ébredés után? https://www.youtube
Írta: Teri
jún 12 : 20:48

Válasz: Teri blogja
https://www.youtube.com/watch? v=iTWie6-5_ps
Írta: Teri
jún 12 : 20:21

Válasz: Teri blogja
köszönöm... még, még, még!!!!!!!
Írta: Teri
febr 21 : 12:08

Válasz: Egy kis művészet...
Második verzió: „A minden ágán táncol szívem”
Írta: Berill
jan 22 : 21:33

Válasz: Egy kis művészet...
Jó ez a csend! Ha nem lenne zaj, akkor fel sem tűn
Írta: Berill
jan 10 : 14:17

Válasz: Teri blogja
https://www.youtube.com/watch? v=k3pnJA2jyr4
Írta: Roby_T
jan 07 : 12:09

Válasz: Egy kis művészet...
Lélek-JELen-Léthttps://drive.google.com/open?id=1r
Írta: Berill
máj 13 : 08:39

Válasz: Teri blogja
ha lenne, remélem felrakod ide :)
Írta: Teri
ápr 16 : 00:35

Tolle Audio Player:


 
Nap vicce
A nap vicce
A geped adatai
IP
Fórumok
ÚJ FÖLD - Eckhart Tolle Tanításai :: Fórumok :: Egyéb spiritualitással kapcsolatos témák.
<< Előző téma | Következő téma >>   

Spirituális könyv/film ajánló

Oldal:   <<        >>  
Szerző Üzenet
hajni19840203
2011 máj 18 sze, 10:30

Regisztrált tag #36
Regisztrált: 2009 nov 25 sze, 10:13
Üzenetek: 195
Michael Langford: Az örök boldogság elérésének leggyorsabb és legközvetlenebb eszköze olvasható online: - LINK -

Michael Langford: Hogyan fedeztem fel a Tudatosságot figyelő Tudatosság módszerét olvasható online: - LINK -


[ Módosítva 2011 máj 21 szo, 10:30 ]
Vissza az elejére
hajni19840203
2011 jún 07 k, 12:17

Regisztrált tag #36
Regisztrált: 2009 nov 25 sze, 10:13
Üzenetek: 195
Ajánlom megnézni és tovább terjeszteni! ! !

- LINK -

"Marcel Messing egy 21 századi Reneszánsz Ember: embertan, filozófia illetve összehasonlító vallástörténet képzése van, író, szónok, tanító és látnok, akinek az angol a negyedik beszélt nyelve..."
Vissza az elejére
ionon
2011 jún 07 k, 07:15
Vendég
hajni19840203 írta ...

Ajánlom megnézni és tovább terjeszteni! ! !

- LINK -

"Marcel Messing egy 21 századi Reneszánsz Ember: embertan, filozófia illetve összehasonlító vallástörténet képzése van, író, szónok, tanító és látnok, akinek az angol a negyedik beszélt nyelve..."

Igazat mond a személy, volt szerencsém egy ilyen láthatatlan tartományban lévő valamivel (nem mesélek róla) találkozni. Félelmetes ereje van és gonosz és hideg volt.
Vissza az elejére
Shaw
2011 jún 07 k, 12:47

Regisztrált tag #619
Regisztrált: 2011 márc 03 cs, 02:56
Lakóhely: Nyíregyháza
Üzenetek: 519
hajni19840203 írta ...

Ajánlom megnézni és tovább terjeszteni! ! !

- LINK -

"Marcel Messing egy 21 századi Reneszánsz Ember: embertan, filozófia illetve összehasonlító vallástörténet képzése van, író, szónok, tanító és látnok, akinek az angol a negyedik beszélt nyelve..."


Messing igazságát mutatja, hogy Mexikó látói ugyanezt mondják el, csak más fogalmi csomagolásban.
Rövid részlet Torres: Találkozás az utolsó naguallal könyvéből

– Az ember mágikus lény – kezdte (Carlos Castaneda). – Ugyanúgy képes szárnyalni az univerzumban, mint az a sok milliónyi tudomás, amely még rajta kívül létezik. De történetének egy bizonyos pontján elveszítette a szabadságát. Ígyelméje többé nem az övé, hanem idegen beültetés.

Carlos kijelentette, hogy az emberi lényeket túszul ejtette a kozmikus entitások egy csoportja, egy rakás vérbeli ragadozó: a varázslók által „flyereknek” nevezett lények. Ezt a tudást a látók sokáig titokként kezelték, de felismerték, hogy eljött az idő napvilágra hozni tudásukat.

– Az univerzum számunkra elérhető része két teljesen eltérő tudomás számára biztosít életteret. Az egyik, amelybe beletartoznak a növények, az állatok, és az emberi lények is, világos tudomás: fiatal és energiát termel. A másik végtelenül idősebb és élősködő természetű – ám egyben mélyebb és jobb minőségű – tudomás. Az embereken és a Föld más lakóin kívül az univerzumban roppant számban élnek szervetlen lények. Esetenként elvegyülnek köztünk, és akár még láthatóvá is teszik magukat; ilyenkor látomásnak, kísértetnek vagy szellemnek nevezzük őket. Ezen lények egyik faja, egyszer csak előtűnt a kozmosz mélyéből, és a tudomás oázisára lelt világunkban. Mostanra szakértővé váltak abban, miként „fejjennek meg” bennünket.

– Nos, nem szó szerint „eszik” minket, mivel rezgési jellegű átvitelről van szó. A tudomás energia, és a flyerek képesek ránk hangolódni. Nekik alaptermészetük szerint kielégíthetetlen étvágyuk van, mi pedig fényt bocsátunk ki magunkból, így ennek az összehangolódásnak az eredménye leginkább úgy írható le, mint egyfajta energialopás.

– De miért csinálják ezt?

– Mert kozmikus szinten az energia a legértékesebb fizetőeszköz, amire mindenki vágyik, és az emberi lények olyan életerőtől duzzadó fajnak a tagjai, amely jól el van látva utánpótlással.
Az univerzumban háború folyik. Az emberi csatározások pusztán annak visszfényei, ami odakint történik.

– És hogyan esznek a flyerek bennünket?

– Érzelmeinken keresztül, melyeket a belső párbeszéd a flyerek számára megfelelő mederbe terel. A flyerek úgy alakították ki társadalmi környezetünket, hogy folyamatosan érzelmeket sugározzunk magunkból hullámok formájában, melyeket ők magukba szívnak. A legjobban az egó támadásait szeretik, ez való leginkább a fogukra. Ezek az érzelmek mindenhol egyformák szerte az univerzumban, és a flyerek megtanulták megemészteni őket. Egyes flyerek a kéjvágy, a harag vagy a félelem érzéseit keresik, míg mások jobban szeretik az olyan kifinomultabb érzelmeket, mint a szeretet.

– De hogyan történhet meg ilyesmi anélkül, hogy tudnánk róla?

– Ennek az az oka, hogy a flyerekkel való egyezséget már-már genetikai kódként örököljük, így szinte természetessé vált számunkra. Amikor egy gyermek megszületik, anyja ételként ajánlja fel, anélkül, hogy tudatában lenne ennek, mivel elméjét kívülről vezérlik. A keresztelő olyan, mint a szerződés aláírása. Ekkor az anya megígéri, hogy beépíti az elfogadott viselkedési mintákat a gyermekbe, hogy megszelídítse, letompítsa lázongását és bégető barikává változtassa. Amikor a gyermek elég energiát gyűjt ahhoz, hogy lerázza magáról ezt a befolyást – de ahhoz nem eleget, hogy a harcos ösvényére lépjen –, vagy forradalmárrá válik, vagy társadalmi számkivetetté.
A flyerek előnye abból származik, hogy a tudomásuk eltér a miénkétől: ők rendkívül erőteljes és hatalmas lények. Hozzánk hasonlítva olyanok, mint mi a hangyákhoz képest.

– Jelenlétük azonban mégis érzékelhető, mivel fájdalmat okoznak nekünk. A racionalitás támadásait és bizalmatlanságot provokálnak ki bennünk, vagy éppen arra csábítanak, hogy aknázzuk alá a saját döntéseinket. Az elmebetegek könnyedén érzékelik őket, talán túlságosan is könnyedén. Ők fizikailag is megtapasztalják, ahogy ezek a lények megtelepednek a vállukon, és paranoiába hajszolják őket. Az öngyilkosság is a flyerek ismertetőjele, mivel a flyer-elme alapjában véve embergyűlölő.

– Te azt állítod, hogy egyezségről van szó, de mi mit nyerünk belőle?

– Energiánkért cserébe a flyerek nekünk adták az elméjüket, a ragaszkodásaikat és az egójukat. Ők nem rabszolgaként tekintenek ránk, hanem fizetett alkalmazottként. Szerintük előjogokhoz juttattak egy primitív fajt azzal, hogy neki adták a gondolkodás ajándékát, melynek köszönhetően az emberiség képes volt továbbfejlődni. Úgy gondolják, hogy civilizáltak bennünket, s nélkülük még mindig barlangokban laknánk vagy fészket építenénk a fák tetején.

A flyerek hagyományainkon és szokásainkon keresztül irányítanak bennünket. Az ő hangjukat halljuk a rádióból, az ő gondolataikat olvassuk az újságokban. Az ő kezükben vannak az információhordozóink, sőt még a hitrendszereink is. A stratégiájuk lenyűgöző. Például vegyünk egy őszinte embert, aki szeretetről és szabadságról beszél – a flyerek mindezt pillanatok alatt önsajnálattá és szolgalelkűséggé változtatják. Ezt csinálják mindenkivel, még a nagualokkal is. Nos, ezért kell a varázslóknak egyedül dolgozniuk.

A flyereknek több ezer évük volt arra, hogy kifőzzék, hogyan civilizáljanak bennünket. Egyes korokban oly szégyentelenek voltak, hogy a nyilvánosság előtt mutatkoztak, és az emberek kőbe vésték a képmásukat. Sötét idők voltak: flyerek nyüzsögtek mindenhol. Azonban mára sokkal intelligensebb haditervet eszeltek ki, így még azt sem tudjuk, hogy léteznek. A múltban hiszékenységünkön keresztül csaltak csapdába, ma anyagiasságunkon keresztül. Ők a felelősek a modern ember azon törekvéséért, hogy ne akarjon pusztán a gondolkodás kedvéért gondolkodni – nézd csak meg, hogy milyen rövid ideig tolerálják az emberek a csendet!

– Miért változtattak a flyerek stratégiájukon?

– Mert manapság hatalmas kockázattal kell számolniuk. Az emberek gyorsan építenek ki kapcsolatokat, így az információ hozzáférhető bárki számára. A flyereknek folyton meg kell tölteniük a fejeket, éjjel-nappal bombázniuk kell bennünket mindenféle sületlenséggel, különben könnyen akadhat valaki, aki felismeri őket és figyelmezteti a többieket.

– Mi lenne, ha el tudnánk űzni ezeket az entitásokat?

– Egy hét alatt visszanyernénk az életerőnket és újra ragyognánk. De átlagemberként nem gondolunk erre a lehetőségre, mert azzal járna, hogy szembe kéne szegülnünk mindennel, ami társadalmilag elfogadott.

Szerencsére a varázslók ismerik az ellenszert. A fegyelem az. A varázslók fokozatosan ismerkednek a flyerekkel. Először ők sem veszik észre őket, aztán egy tanítvány meglát egyet álmában, vagy ébren – és a látvány megőrjíti, ha nem tanult meg harcosként viselkedni. Végül aztán ráeszmél, hogy nincs más kiút, minthogy szembeszegüljön velük."Megtartani a jelen pillanatot a maga teljességében, anélkül hogy bármi többet várnék el tőle"

"Fedezd fel, mi az, amire minden más rávetül, és akkor a tiszta JELENLÉT-ként fogsz megmaradni"

- LINK -

- LINK -
Vissza az elejére
ionon
2011 jún 07 k, 02:45
VendégTudod mentális pajzsot tudsz magad számára alkotni (scifi könyvek hatása) élj az alkotás lehetőségével. Sok mindent kitudsz védeni eme dolog segedelmével. Föld Bolygó és a Nap átvan programozva, amikor eljőn az ideje a többi is átlesz programozva.

[ Módosítva 2011 jún 07 k, 02:48 ]
Vissza az elejére
Shaw
2011 jún 07 k, 03:57

Regisztrált tag #619
Regisztrált: 2011 márc 03 cs, 02:56
Lakóhely: Nyíregyháza
Üzenetek: 519
ionon írta ...

Tudod mentális pajzsot tudsz magad számára alkotni (scifi könyvek hatása) élj az alkotás lehetőségével. Sok mindent kitudsz védeni eme dolog segedelmével. Föld Bolygó és a Nap átvan programozva, amikor eljőn az ideje a többi is átlesz programozva.


Vigyázz, védd magad a téged kihasználó lényekkel szemben!
Készíts mentális pajzsot, rajzolj mágikus kört, programozd át magad vagy a világot.
Úgy nagyobb biztonságban leszel!!!

MONDTA AZ EGÓM!

LÉgy csendes, passzív és éber! Légy tudatos!
A tudatosság a legnagyobb erőa Világegyetemben!


KÖZÖLTE AZ INTÚICIÓM!

Melyikre is hallgassak???

Kérdés ez???
"Megtartani a jelen pillanatot a maga teljességében, anélkül hogy bármi többet várnék el tőle"

"Fedezd fel, mi az, amire minden más rávetül, és akkor a tiszta JELENLÉT-ként fogsz megmaradni"

- LINK -

- LINK -
Vissza az elejére
Stefi
2011 jún 07 k, 05:44
Vendég
Shaw írta ...

Légy tudatos!
A tudatosság a legnagyobb erőa Világegyetemben!


Szia Shaw,

Szerinted, mit tehetek azért, hogy tudatos legyek?

Örömteli napot
Vissza az elejére
Shaw
2011 jún 07 k, 07:54

Regisztrált tag #619
Regisztrált: 2011 márc 03 cs, 02:56
Lakóhely: Nyíregyháza
Üzenetek: 519
Stefi írta ...

Shaw írta ...

Légy tudatos!
A tudatosság a legnagyobb erő a Világegyetemben!


Szia Shaw,

Szerinted, mit tehetek azért, hogy tudatos legyek?

Örömteli napotSzia Stefi!

Itt megtalálod:

Tolle: hogyantapasztald meg a teljes szabadságot

- LINK -

Vagy Osho: Éberség című könyvében.

És persze még több más helyen is ezeken a szerzőkön kivül Krishnamurti, Maharsi, Papaji stb könyveiben.

Persze átélni, megtapasztalni csak magad tudod, de ezek mutathatják az utat!

Üdv: Shaw
"Megtartani a jelen pillanatot a maga teljességében, anélkül hogy bármi többet várnék el tőle"

"Fedezd fel, mi az, amire minden más rávetül, és akkor a tiszta JELENLÉT-ként fogsz megmaradni"

- LINK -

- LINK -
Vissza az elejére
András
2011 jún 07 k, 11:15

Regisztrált tag #29
Regisztrált: 2009 nov 19 cs, 09:24
Lakóhely: Jelenlét
Üzenetek: 251
Shaw pont Osho: Éberség című könyvet keresem. Ha megvan szólj. Köszike.

"Ne meditálj, legyél!
Ne gondold, hogy vagy, legyél!
Ne gondolkozz a létről, vagy!"
Vissza az elejére
Shaw
2011 jún 08 sze, 08:39

Regisztrált tag #619
Regisztrált: 2011 márc 03 cs, 02:56
Lakóhely: Nyíregyháza
Üzenetek: 519
András írta ...

Shaw pont Osho: Éberség című könyvet keresem. Ha megvan szólj. Köszike.


Elektronikus formában sajnos nincs meg, csak hagyományosként.

Úgy a következő helyeken találod meg:

- LINK -[cim] =Éberség&_reszletes[szerzo] =Osho&_reszletes[kiado] =&_reszletes[isbn]+="Megtartani a jelen pillanatot a maga teljességében, anélkül hogy bármi többet várnék el tőle"

"Fedezd fel, mi az, amire minden más rávetül, és akkor a tiszta JELENLÉT-ként fogsz megmaradni"

- LINK -

- LINK -
Vissza az elejére
Oldal:   <<        >>  

Moderátorok: timeless, xxx

Ugrás:     Vissza az elejére

Powered by e107 Forum System
[Welcome]

Felhasználó:

Jelszó:


Jegyezd meg!


Közösségi Megosztás
Idézetek Tolle-tól

-oOo-
Minden bőség alapja: méltányolni az életedben már meglévő jót.
-oOo-

Még több idézet


Szavazás

Milyen gyakran alkalmazod Tolle jelenlét gyakorlatait?

Nem szoktam gyakorolni

Minden nap rendszeresen

Egy-két naponta

Egyszer-kétszer hetente

Havonta eszembe szokott jutni párszor

Néha egy-két hónap is eltellik nélküle

A szavazás korlátozva csak tagoknak

szavazat: 114
Korábbi szavazások
Chatbox
Teri
márc 10 : 00:51
Tolle videó fordítás különös, ámde hatásos módja
- LINK -

Teri
nov 10 : 12:55
FLOW Summit november 13-án kezdődik. Már 50000-en csatlakoztak. Gyere Te is

Teri
okt 30 : 10:16
FLOW Summit 5 napos ingyenes kurzus
- LINK -

Teri
jún 12 : 20:29

Teri
máj 16 : 23:16

Teri
ápr 04 : 20:07

NN
jan 07 : 12:46

NN
aug 17 : 13:39
Ez tényleg jó volt, köszi!
- LINK -

Teri
aug 15 : 16:17

Teri
aug 13 : 18:18
Seth megszólal (hangoskönyv, ÚJ) - LINK -

Teri
aug 13 : 17:41
Ramana Maharshi film, magyar felirattal (ÚJ) - LINK -

Teri
aug 13 : 17:27

Teri
jan 24 : 11:53

Teri
jan 24 : 11:48

Teri
jan 24 : 11:47

Zsolesz
dec 23 : 04:15
Egy kihalt fórum is lehetőség, hogy a spirituális egó újabb siker-művét reklámozhassa.
A spiri bölcselkedés is jobban megy, ha közben dől a lóvé!

Shaw
dec 21 : 10:51
Tíz tipp, hogy hogyan segíthetjük elő azt, hogy gyermekeink egyénisége spirituálisan kivirágozzon
- LINK -

Shaw
nov 23 : 16:47
Az ölelés, mint spirituális kapu

- LINK -

Roby_T
nov 22 : 11:24
Az óceán látható,
a felhő látható.
A kettő közötti átmenet átalakítóereje vagyok én.
...csak néha megpihenek változó óceánként, felhőként.

Shaw
nov 20 : 17:14
A szellemi születés elmarad?
- LINK -

Teri
okt 02 : 22:56
(magyar felirat alul beállítható )
az "én" illúziója
- LINK -

Bigcsok
szept 20 : 17:31
?

Teri
júl 25 : 23:31
Gergőnek:
- LINK -

Teri
júl 23 : 14:48

Ibolyka
máj 15 : 09:40
Kedves Teri!

Köszönöm. Beszélgetni szeretnék néha, de akkor ezt nem is teszem. Köszönöm. Csodás
utat.


Olvasmányok
Mi a spirituális föleszmélés?
- LINK -

Az ego
- LINK -

A belső test
- LINK -

A boldogság titka
- LINK -

A halhatatlanság kétségbevonhatatlan bizonyítéka
- LINK -

Megvilágosodás? Mi az?
- LINK -

A Csend
- LINK -

Fölébredés
- LINK -

A Tudat
- LINK -

Frekvenciatartók
- LINK -

Nem kulcsfontosságú a gondolkodás
- LINK -

A csend és a belső csend
- LINK -

A fájdalomtest föloldása
- LINK -

Vess véget az idő káprázatának
- LINK -

Mit tegyünk a fájdalomtesttel?
- LINK -

A fölébredt cselekvés három módja
- LINK -

A fölébredt cselekvés három módja - Elfogadás
- LINK -

A fölébredt cselekvés három módja - Élvezet
- LINK -

A fölébredt cselekvés három módja - Lelkesedés
- LINK -

Mi a különbség közted és a spirituális mester között?
- LINK -

Egy-két lényeges dolog Eckharttól.
- LINK -

Ő használ téged! Ez a betegség!
- LINK -

Amíg az elmével azonosulsz addig a fájadalom elkerülhetetlen.
- LINK -

A múlt fájdalma: a fájdalomtest föloldása.
- LINK -

Hozzáférni a Most erejéhez.
- LINK -
Holdtlte
CURRENT MOON
Jósgömb

Kérlek írd meg a kérdésed amire választ szeretnél kapni!TolleTube Kicsiben
Copyright © 2009-2014 - Minden jog fenntartva uj-fold.hu