Névnapok
Ma 2021. 10. 25, hétfő, Bianka napja van.
Holnap Dömötör napja lesz.
Mai gyakorlat

Az alábbi jelenlét gyakorlat segítségedre lehet abban, hogy egyre tudatosabbá válj.:


Bár a testtel való azonosulás az ego egyik legalapvetőbb formája, a jó hír, hogy ...

Folytatás
Utolsó fórum hozzászólások
Válasz: Teri blogja
FLOW SUMMIT 5 napos ingyenes kurzus november 13-
Írta: Teri
okt 30 : 10:17

Válasz: Egy kis művészet...
Barátom a közel múltban gondolt egyet és itt hagyt
Írta: Berill
szept 06 : 10:20

Válasz: Teri blogja
mi van a tudatra ébredés után? https://www.youtube
Írta: Teri
jún 12 : 20:48

Válasz: Teri blogja
https://www.youtube.com/watch? v=iTWie6-5_ps
Írta: Teri
jún 12 : 20:21

Válasz: Teri blogja
köszönöm... még, még, még!!!!!!!
Írta: Teri
febr 21 : 12:08

Válasz: Egy kis művészet...
Második verzió: „A minden ágán táncol szívem”
Írta: Berill
jan 22 : 21:33

Válasz: Egy kis művészet...
Jó ez a csend! Ha nem lenne zaj, akkor fel sem tűn
Írta: Berill
jan 10 : 14:17

Válasz: Teri blogja
https://www.youtube.com/watch? v=k3pnJA2jyr4
Írta: Roby_T
jan 07 : 12:09

Válasz: Egy kis művészet...
Lélek-JELen-Léthttps://drive.google.com/open?id=1r
Írta: Berill
máj 13 : 08:39

Válasz: Teri blogja
ha lenne, remélem felrakod ide :)
Írta: Teri
ápr 16 : 00:35

Tolle Audio Player:


 
Nap vicce
A nap vicce
A geped adatai
IP
Fórumok
ÚJ FÖLD - Eckhart Tolle Tanításai :: Fórumok :: Tapasztalásaink.
<< Előző téma | Következő téma >>   

Egojátékok vs. Jelenlét

Oldal:   <<        >>  
Szerző Üzenet
hajni19840203
2011 szept 06 k, 11:40

Regisztrált tag #36
Regisztrált: 2009 nov 25 sze, 10:13
Üzenetek: 195
...hogyan ejtjük ezt -Shaw- Magyarul? ..mert én só-nak olvasom mindig

[ Módosítva 2011 szept 06 k, 11:41 ]
Vissza az elejére
Shaw
2011 szept 06 k, 02:56

Regisztrált tag #619
Regisztrált: 2011 márc 03 cs, 02:56
Lakóhely: Nyíregyháza
Üzenetek: 519
hajni19840203 írta ...

...hogyan ejtjük ezt -Shaw- Magyarul? ..mert én só-nak olvasom mindig


Jól ejted, az "Élet Shaw"-ja

"Megtartani a jelen pillanatot a maga teljességében, anélkül hogy bármi többet várnék el tőle"

"Fedezd fel, mi az, amire minden más rávetül, és akkor a tiszta JELENLÉT-ként fogsz megmaradni"

- LINK -

- LINK -
Vissza az elejére
Shaw
2011 szept 06 k, 03:05

Regisztrált tag #619
Regisztrált: 2011 márc 03 cs, 02:56
Lakóhely: Nyíregyháza
Üzenetek: 519
Kedves Teri és Hajni!

Sajnos most még csak a szavak azok az eszközök, amivel ki tudjuk fejezni magunkat és kapcsolatba tudunk kerülni a többiekkel.
A szavak azonban pont a lényegét ölik meg a mondanivalónknak, de nem tudjuk kikerülni őket.

Az egójáték, amit az egó játszik a túlélésért csak halvány visszfénye annak a monumentális játéknak, amit az egók játszanak egymással a hatalommért.
Ebben a játékban pedig a szavak a leghatékonyabb fegyverek,
saját szavaidat bármikor ellened fordíthatják és keresztre feszíthetnek.

A szavak kockázatát azonban fel kell vállanunk, mert egyre többen túl tudnak látni azon a halott maszkon, amibe ezek a szvak burkolóznak és meglátják a mögöttük meghúzódó valóságot.

Ami mögött pedig nem látunk ilyet, azok csak a halott ego halott szavai, tehát értelmetlenek!

Üdv: Shaw


[ Módosítva 2011 szept 06 k, 03:06 ]

"Megtartani a jelen pillanatot a maga teljességében, anélkül hogy bármi többet várnék el tőle"

"Fedezd fel, mi az, amire minden más rávetül, és akkor a tiszta JELENLÉT-ként fogsz megmaradni"

- LINK -

- LINK -
Vissza az elejére
jarasiteri
2011 szept 06 k, 05:52
Regisztrált tag #521
Regisztrált: 2010 dec 07 k, 10:28
Üzenetek: 531
"Ez is egy nézőpont, és a tiéd is az Teri"

Szia Hajni! Tudom ám, hogy Shaw azt ott hogyan értette. Ott, abban a szövegkörnyezetben teljesen a helyén volt a mondata.

Csak egy sornyi gépelést akartam megspórolni, azért idéztem onnan. Igazából csak azt akartam mondani, hogy amíg valaki azért keresgél mert "nem elég" neki egyetlen tanítás sem, addig nem tud önmaga lenni. Az az "út". De ha már megvan, a megfelelő, akkor viszont nincs "tovább" , az ott az "út" vége.
Az elmejáték arra vonatkozik, hogy nem engedi, hogy észrevedd: révbe értél.
Remélem így már jó, és nem félreérthető.
Üdv. Teri

Vissza az elejére
Plejádok
2011 szept 06 k, 06:41

Regisztrált tag #331
Regisztrált: 2010 júl 02 p, 09:23
Lakóhely: Bp. környéke
Üzenetek: 49
"Az élet sója" jut eszembe... a film.

Jacques Perrin: Himalája, az élet sója.

Lenyűgöző tájképeivel és különleges témájával a Himalája 1999-ben elnyerte a legjobb fényképezésnek és zenének járó César-díjat.

Nagyon szép a zenéje.
Vissza az elejére
jarasiteri
2011 szept 06 k, 06:43
Regisztrált tag #521
Regisztrált: 2010 dec 07 k, 10:28
Üzenetek: 531
Egójátékom, ami elhiteti velem, hogy révbe értem. Megnyugtat, így békén élhetem a mindennapjaimat, sőt még örömömet is lelem benne. Elhiszem, hogy szeretem a világot. minden embert, és hogy van összemberi tudat,
hogy jó helyen élek, és biztonságban, mert a halál nem létezik (élet sem), valójában én sem létezem, tehát meg sem hallhatok. Pusztán energia vagyok, mint az a billentyűzet, amin gépelek, valakinek a játéka, fantáziaterméke. De az a valaki nem is valaki, nem személyes, csak van. És nem kell okot sem keresni a létezésre, mert vanság van. Tolle teljes tanítása is csak egy egójáték. Ha nem vihetem magammal a történetemet a "síron túlra", ha nem vihetem magammal a személyiségemet a síron túlra, hadd higgyem azt, hogy egy nagy valami megnyilvánulásában vagyok egy rész.
üdv.Teri
Vissza az elejére
András
2011 szept 06 k, 08:00

Regisztrált tag #29
Regisztrált: 2009 nov 19 cs, 09:24
Lakóhely: Jelenlét
Üzenetek: 251
"Az első valószínűleg a legmélyebben gyökerező: a kontroll iránti vágyunk. Amint másoktól, és körülöttünk zajló élettől elkülönültnek képzeljük magunkat, azon nyomban felmerül bennünk az a természetes késztetést, hogy az élet kontrollálásra szorul. Ahhoz, hogy biztonságban és elkülönülve tudhassuk és tarthassuk magunkat, irányítanunk kell nem csupán önmagunkat, de a többi embert és a minket körülvevő körülményeket is. Az igazság azonban az, hogy semmilyen kontrollunk nincsen semmi felett, ezért aztán fájdalmas harapófogóban találjuk magunkat.
A valóság az, hogy semmilyen irányításunk nincsen a dolgok felett; az egó semmilyen módon nem képes irányítani, hogyan és miként bontakozik ki a valóság. Hogyan is lehet az, hogy az egónak nincs irányítási hatalma? Egyszerűen csupán azért, mert az egó semmi más, mint egy gondolat a fejedben. Egy kép.

Az elme az egón keresztül értelmezi magát, gondol magára, és legfőképpen, alkot önképet. Ha a teljes egós éned csupán a képzelet szüleménye, az egymáshoz kapcsolódó gondolatok mechanikus eredménye, akkor már teljesen nyilvánvaló, hogy egy gondolatnak semmilyen irányítása nincsen. A gondolat nem több mint valami, ami felmerül. Egyszer csak megtörténik, majd eltávozik.

Az élet azonban folyamatosa, rendületlenül, újra és újra megmutatja nekünk, hogy igazából nincsen meg az a kontrollunk, amit szeretnénk, illetve amiről azt képzeljük, hogy igenis nekünk megvan. Pillants csak be egy kicsit az elmédbe. Semmi irányításod nincs afelett, hogy egy gondolat belép-e az elmédbe vagy épp távozik-e onnan.

Az egó szempontjából a lehető legszörnyűségesebb felismerésnek tűnik, hogy nem tudja irányítani a dolgokat, mert ha egy egó nem képes irányítani, akkor igazából semmi reménye nem lehet. Nincs számára kivezető út. Nincs mód arra, hogy olyanná tegye az életet, amilyenné akarja.

Legrémesebb mégis az lenne, ha tényleg az egónk lennénk, ha tényleg az a fejünkben gondolatok által kreált én lennénk. De nem azok vagyunk. Ehelyett inkább az vagyunk, ami figyeli az elmét, ami észreveszi az elmét, és ami tudatában van az összes mentális tevékenységnek, többek között a kontroll iránti vágynak.


Az eső jön, akár akarod, akár nem, a hold is felmászik az égre, majd eltűnik róla, és nem kérdez téged. És ugyanez igaz minden egyes pillanatra, és minden egyes emberre, akivel csak találkozunk. Azt gondoljuk, hogy mi vagyunk az irányítók, pedig az egész csak egy illúzió. Egy nagy becsapás.

Ez a becsapás az elménkben jön létre, és ez a létező legmeggyőzőbb átverés, mert egészen addig, amíg azt hisszük, hogy mi irányítunk, egészen addig, amíg azt hisszük, hogy képesek vagyunk irányítani, addig folyamatosan az egós tudatállapothoz láncolva tartjuk magunkat. A felszínen a kontroll illúziója biztonságérzettel tölt el minket, és azt hiteti el velünk, hogy az életünk manipulálása által, vélt szükségleteink alapján, kényelmes, biztonságos életet vagyunk képesek teremteni magunknak. A valóságban azonban nincsen ilyen kontrollálási képességünk. Mégis, a kontroll illúziója olyan elképesztően meggyőző és összetett, hogy majdnem minden emberi lény bedől neki. Majdnem minden ember úgy gondolja, hogy „Én irányítom az életemet,” kivéve akkor, amikor a dolgok tényleg nehézzé válnak.

Bizonyos értelemben az egó egy követelőgép: „Ezt akarom!” „Azt akarom!” „Ezt nem akarom!” „Azt nem akarom!” „Ilyennek kéne lenned!” „Nem szabadott volna ezt tenned velem!” „Nem kéne úgy éreznem magam, ahogy érzem!” Minden követelés, a lényegét tekintve, a valóság manipulációjának eszköze, az, ahogyan ragaszkodunk ahhoz, hogy az élet másmilyen legyen, mint amilyen éppen.

Nagyon gyakori az emberi interakcióban, hogy azt akarjuk, valaki változzon meg azért, hogy mi boldogok vagy beteljesültek lehessünk.

Ez lenne a szeretet kifejeződése? Tényleg ez az, amit akarunk? Tényleg azt akarjuk, hogy mindenki változzon meg körülöttünk, hogy mi boldogok lehessünk? Tényleg ilyen zsarnokok kívánunk lenni? Ez valóban a legmélyebb szívünkből szól, abból a szeretetből, mely mindannyiunkban megtalálható?

Ez a követelések iránti vágy, éppúgy, mint a kontroll iránti vágy, annak a tudatszintnek a sajátossága, amit az egó tudatállapotának nevezünk, ahol magunkat és mindenki mást is különbözőnek és elkülönültnek képzelünk. Újra emlékeztetlek akkor, hogy az elkülönültségünk nem igaz; az egész csupán kitaláció. Az egész történet az elménkben szövődik. Ez a legnagyobb álmunk. A legnagyobb fejtörést ezzel az álommal kapcsolatban az okozza, hogy körülöttünk majdnem mindenki ugyanezt az álmot álmodja. Lényegében ez az emberiség kollektív álma. Vagyis nem csak te vagy én álmodunk: majdnem az összes emberi lény az őt körülvevő világtól való elkülönültség, különbözőség álmát álmodja. Ez pedig azt jelenti, hogy jó mélyen magunkba kell néznünk, mert nem csupán a saját félrevezetett elménket vizsgáljuk, nem csupán a saját félreértésünket; az emberiség egészének illúziója mögé nézünk be.

HARCBA SZÁLLNI AZZAL, AMI VAN
A következő dolog, amit elkülönültségünk fenntartására használunk az a vitázás azzal, ami van, vagy volt. Ez a szenvedésünk harmadik legáltalánosabb módozata. Leegyszerűsítve: ha garantálni akarod a szenvedésedet, akkor szállj harcba azzal, ami épp van. Sokszor teszik fel nekem azt a kérdést, hogy „Mit értesz az „ami van” alatt?” Az „ami van” a jelen pillanat – mielőtt még bármit is gondolnál róla.

Bármi történt is, megtörtént. Akár jó volt, akár szörnyű, az történt. És bármi is történik épp most, épp az történik. Nem szükséges „jónak” vagy „rossznak” neveznünk. Lehet, hogy épp fájdalamas; lehet, hogy nem fájdalmas. Lehet, hogy tetszik; az is lehet, hogy nem tetszik. Bármi történik is a jelen pillanatban, épp az, ami történik. Amikor ellenkezel vele, amikor azt mondod, hogy épp nem ennek kéne történnie, akkor szenvedsz.

Nem vitázni a jelen pillanattal – vagy a múlttal -, időnként akár veszélyesnek is tűnhet. Még nagy félelem is eltölthet minket: „Ha nem ellenkezem azzal, ami épp történik, lehet, hogy sosem fog megváltozni.” Ha körbenézünk a világban, nem lehet nem észrevenni azt a rengeteg szenvedést, fájdalmat és konfliktust, ami zajlik. Ennek a tükrében pedig szinte sértőnek tűnhet, ha nem úgy nyilatkozunk, hogy „Ennek nem szabadna megtörténnie!”

Amikor azonban egyszerűen csak látjuk, hogy ami éppen van, az van – sem jó, sem rossz -, akkor minden lehetőség a rendelkezésünkre áll. Bölcs és szeretetteljes módon reagálhatunk az életre. Ez nem azt jelenti, hogy, kijelentjük, „Ami van, az van”, és nem teszünk semmit. Amikor a valóságot látjuk, és nem mozdulunk el tőle, kreatív válaszok és új látásmódok sokasága nyílik meg számunkra az ami vannal való kapcsolódásra, melyek nem az elkülönülésen, a tagadáson, illetve a kontrolláláson alapulnak, hanem sokkal inkább az emberi szívből indulnak ki – a szeretetből, a könyörületből, a bölcsességből.

Ugyanez igaz a múlttal kapcsolatban. Amikor elengedjük azt a hiedelmünket, hogy a múlt bármely darabkájának nem kellett volna léteznie, amikor végre valóban hajlandóak vagyunk ezt elengedni – közben nem úgy téve, mintha a fájdalmas pillanatok nem történtek volna meg -, akkor kinyílunk a múlttal való kreatív kapcsolódásra. Képesekké válunk teljes szívünkkel átölelni mindent, ami történt, még akkor is, ha szörnyen fájdalmas volt. Mert, végső soron, minden a segítségünkre volt abban, hogy eljussunk ehhez a pillanathoz, ahhoz, ami épp van. És ez a pillanat, a jelen pillanata az egyetlen pillanat, amikor képesek vagyunk felébredni, a szenvedésnek véget vetni, és ezért ez a pillanat megért minden más pillanatot, melyek valaha megtörténtek. Ez az a pillanat, amikor abbahagyhatjuk a szenvedést. Ez az a pillanat, amikor felébredhetünk a múlt, a jelen és a jövő történeteiből."

[ Módosítva 2011 szept 06 k, 08:02 ]

"Ne meditálj, legyél!
Ne gondold, hogy vagy, legyél!
Ne gondolkozz a létről, vagy!"
Vissza az elejére
Shaw
2011 szept 07 sze, 01:41

Regisztrált tag #619
Regisztrált: 2011 márc 03 cs, 02:56
Lakóhely: Nyíregyháza
Üzenetek: 519
jarasiteri írta ...

Egójátékom, ami elhiteti velem, hogy révbe értem. Megnyugtat, így békén élhetem a mindennapjaimat, sőt még örömömet is lelem benne. Elhiszem, hogy szeretem a világot. minden embert, és hogy van összemberi tudat,
hogy jó helyen élek, és biztonságban, mert a halál nem létezik (élet sem), valójában én sem létezem, tehát meg sem hallhatok. Pusztán energia vagyok, mint az a billentyűzet, amin gépelek, valakinek a játéka, fantáziaterméke. De az a valaki nem is valaki, nem személyes, csak van. És nem kell okot sem keresni a létezésre, mert vanság van. Tolle teljes tanítása is csak egy egójáték. Ha nem vihetem magammal a történetemet a "síron túlra", ha nem vihetem magammal a személyiségemet a síron túlra, hadd higgyem azt, hogy egy nagy valami megnyilvánulásában vagyok egy rész.
üdv.Teri


Nagyon jól leírtad a Fontos vagyok egójáték lényegét.

Az egó elhiteti velünk, hogy fontosak vagyunk, a nagy megnyilvánulás, az összemberi tudat egy kis részeként is. A lelkünk örökké él, a halál csak egy születés. Lelkünk örökké fejlődik, minden tapasztalat egy újabb tégla az örökkévalóság templomában stb.

Miért tudja ezt elhitetni velünk az egó?

Egyrészt az egó tartalmát az eddigi életünk során összeszedgetett (olvasott, hallott) tudásunk alkotja. Ha soha sem olvastál volna ezoterikus témájú könyveket, vagy nem hallgattál volna ilyen előadásokat, akkor az egód tartalma egészen máss lenne, így más gondolatokkal nyugtatna meg (Pl: együnk, igyunk, szeretkezzünk, hisz csak egy életünk van).

Másrészt mindenkiben él az "ősemlékezés", ami saját belső rég elfelejtett központunkból származik és legtöbb esetben egy tudattalan vágyakozásként él az emberben. Ennek a tudattalan vágynak ad formát az ego azzal, hogy egy hamis célra irányítja. Ez pedig: tökéletessé válni úgy, hogy az az egót is magába foglalja.
Ez egy őszinte törekvése az egónak, azonban ezt a formák szintjén lehetetlen megvalósítani, a formákat nem lehet örökéletűvé tenni. Persze ezt mind a jövőben akarja elérni.

Így nem szabad ennek az egójátéknak sem bedőlnünk.

A tökéletességet már itt és most átélhetjük, ha átadjuk magunkat a jelen pillanatnak és engedjük, hogy a Lét öröme magával ragadjon bennünket."Megtartani a jelen pillanatot a maga teljességében, anélkül hogy bármi többet várnék el tőle"

"Fedezd fel, mi az, amire minden más rávetül, és akkor a tiszta JELENLÉT-ként fogsz megmaradni"

- LINK -

- LINK -
Vissza az elejére
Shaw
2011 szept 07 sze, 03:26

Regisztrált tag #619
Regisztrált: 2011 márc 03 cs, 02:56
Lakóhely: Nyíregyháza
Üzenetek: 519
A valamivé válás egojátéka

Ez az egyik legalapvetőbb egojátékok egyike. Az ego mindig törekszik valamire, mindig el akar érni valamit. Az elme alkot egy képet, egy ideált. Egy ideál azt jelenti, hogy nem az vagy, aminek lenned kéne.

Ezt az idealizált képet az ego kivetít a jövőbe és feltárja a kép megvalósításához vezető útat. Ez a kép állandó feszültséget, szorongást és aggodalmaskodást okoz. Ha eléri, megvalósítja ezt a képet, vagy éppen feladja, mert a számára megvalósíthatatlan, akkor rögtön alkot egy újat, majd még egy újat, majd még egyet stb.

Így állandóan úton vagyunk, egyik képtől a másikig és ezekkel a képekkel azonosulunk, ezek adják az identitásunkat.

Ha a spiritualitással kezdünk el foglalkozni, akkor az elme megalkotja nekünk azt a rémképet, amelyet meg kell valósítanunk, ha sikeresek akarunk lenni. Jelnlévővé kell válnunk, az elme elképzelései szerint.

Ennek az ideálképnek az a lényege, hogy állandóan tudatosak legyünk. életünk minden kis részletében mindig és mindenkor Jelen legyünk.

Persze az ego tudja, hogy ez az emberek többsége számára lehetetlen megvalósítani, ezért önvád és önmegvetés érzése alakul ki, hisz nem tudsz megfeleni az ideálképnek (nem vagy eléggé spirituális). Ez az érzés viszont jó alapot ad a bűntudatkeltő egójáték számára.

Már nem kell valamivé válnunk, mert már most rendelkezünk minden adottsággal. Csak a hangsúlyt kell áthelyeznünk a peremről (ego) a középpontunkba (tanúskodó jelenlét).

Az egojátékok épp ebben hátráltatnak minket!


"Megtartani a jelen pillanatot a maga teljességében, anélkül hogy bármi többet várnék el tőle"

"Fedezd fel, mi az, amire minden más rávetül, és akkor a tiszta JELENLÉT-ként fogsz megmaradni"

- LINK -

- LINK -
Vissza az elejére
Shaw
2011 szept 09 p, 01:45

Regisztrált tag #619
Regisztrált: 2011 márc 03 cs, 02:56
Lakóhely: Nyíregyháza
Üzenetek: 519
"Különleges vagy" egojáték

Mélyen legbelül mindenki meg van győződve arról, hogy ő különleges. Az ego mindenkinek a fülébe suttogja: "Te különleges, nagyszerű vagy, más, több, mint a többi ember!"

Ha sok esetben ezt nem is mondja ki ilyen nyiltan az ego, de minden emberben él a különlegessé válás vágya. Ez jól megfigyelhető a viselkedésében, a cselekedeteiben, amelyek mind azt célozzák, hogy különb, más legyen, mint a többiek, ne legyen átlagos.

Ha azt érzed, hogy "különleges vagyok, különlegesebb, mint az az ember ott", akkor ez csak az egó játéka.

Ez az érzés nagyon egóerősítő, rendkivűli módon növeli az egót.

A valóság az, hogy minden egyes ember egyedi és különleges. Nem volt és nem is lesz még egy olyan ember a Földön, mint te!

Nem szabad elfelejteni, ha különlegesnek gondolod magad (mert valóban az vagy), akkor úgyanigy kell gondolnod a többi emberre is. Mindenki különleges, akivel életed során találkozol, aki él és élt a Földön.

Ez a gondolat az, amely csökkenti és gyengiti az egót!"Megtartani a jelen pillanatot a maga teljességében, anélkül hogy bármi többet várnék el tőle"

"Fedezd fel, mi az, amire minden más rávetül, és akkor a tiszta JELENLÉT-ként fogsz megmaradni"

- LINK -

- LINK -
Vissza az elejére
Oldal:   <<        >>  

Moderátorok: timeless, xxx

Ugrás:     Vissza az elejére

Powered by e107 Forum System
[Welcome]

Felhasználó:

Jelszó:


Jegyezd meg!


Közösségi Megosztás
Idézetek Tolle-tól

-oOo-
Minden bőség alapja: méltányolni az életedben már meglévő jót.
-oOo-

Még több idézet


Szavazás

Milyen gyakran alkalmazod Tolle jelenlét gyakorlatait?

Nem szoktam gyakorolni

Minden nap rendszeresen

Egy-két naponta

Egyszer-kétszer hetente

Havonta eszembe szokott jutni párszor

Néha egy-két hónap is eltellik nélküle

A szavazás korlátozva csak tagoknak

szavazat: 114
Korábbi szavazások
Chatbox
Teri
márc 10 : 00:51
Tolle videó fordítás különös, ámde hatásos módja
- LINK -

Teri
nov 10 : 12:55
FLOW Summit november 13-án kezdődik. Már 50000-en csatlakoztak. Gyere Te is

Teri
okt 30 : 10:16
FLOW Summit 5 napos ingyenes kurzus
- LINK -

Teri
jún 12 : 20:29

Teri
máj 16 : 23:16

Teri
ápr 04 : 20:07

NN
jan 07 : 12:46

NN
aug 17 : 13:39
Ez tényleg jó volt, köszi!
- LINK -

Teri
aug 15 : 16:17

Teri
aug 13 : 18:18
Seth megszólal (hangoskönyv, ÚJ) - LINK -

Teri
aug 13 : 17:41
Ramana Maharshi film, magyar felirattal (ÚJ) - LINK -

Teri
aug 13 : 17:27

Teri
jan 24 : 11:53

Teri
jan 24 : 11:48

Teri
jan 24 : 11:47

Zsolesz
dec 23 : 04:15
Egy kihalt fórum is lehetőség, hogy a spirituális egó újabb siker-művét reklámozhassa.
A spiri bölcselkedés is jobban megy, ha közben dől a lóvé!

Shaw
dec 21 : 10:51
Tíz tipp, hogy hogyan segíthetjük elő azt, hogy gyermekeink egyénisége spirituálisan kivirágozzon
- LINK -

Shaw
nov 23 : 16:47
Az ölelés, mint spirituális kapu

- LINK -

Roby_T
nov 22 : 11:24
Az óceán látható,
a felhő látható.
A kettő közötti átmenet átalakítóereje vagyok én.
...csak néha megpihenek változó óceánként, felhőként.

Shaw
nov 20 : 17:14
A szellemi születés elmarad?
- LINK -

Teri
okt 02 : 22:56
(magyar felirat alul beállítható )
az "én" illúziója
- LINK -

Bigcsok
szept 20 : 17:31
?

Teri
júl 25 : 23:31
Gergőnek:
- LINK -

Teri
júl 23 : 14:48

Ibolyka
máj 15 : 09:40
Kedves Teri!

Köszönöm. Beszélgetni szeretnék néha, de akkor ezt nem is teszem. Köszönöm. Csodás
utat.


Olvasmányok
Mi a spirituális föleszmélés?
- LINK -

Az ego
- LINK -

A belső test
- LINK -

A boldogság titka
- LINK -

A halhatatlanság kétségbevonhatatlan bizonyítéka
- LINK -

Megvilágosodás? Mi az?
- LINK -

A Csend
- LINK -

Fölébredés
- LINK -

A Tudat
- LINK -

Frekvenciatartók
- LINK -

Nem kulcsfontosságú a gondolkodás
- LINK -

A csend és a belső csend
- LINK -

A fájdalomtest föloldása
- LINK -

Vess véget az idő káprázatának
- LINK -

Mit tegyünk a fájdalomtesttel?
- LINK -

A fölébredt cselekvés három módja
- LINK -

A fölébredt cselekvés három módja - Elfogadás
- LINK -

A fölébredt cselekvés három módja - Élvezet
- LINK -

A fölébredt cselekvés három módja - Lelkesedés
- LINK -

Mi a különbség közted és a spirituális mester között?
- LINK -

Egy-két lényeges dolog Eckharttól.
- LINK -

Ő használ téged! Ez a betegség!
- LINK -

Amíg az elmével azonosulsz addig a fájadalom elkerülhetetlen.
- LINK -

A múlt fájdalma: a fájdalomtest föloldása.
- LINK -

Hozzáférni a Most erejéhez.
- LINK -
Holdtlte
CURRENT MOON
Jósgömb

Kérlek írd meg a kérdésed amire választ szeretnél kapni!TolleTube Kicsiben
Copyright © 2009-2014 - Minden jog fenntartva uj-fold.hu